6:22 Τρίτη 28 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Χαμός στα κομμωτήρια – Ανεμβολίαστοι ζητούν ραντεβού πριν το Σάββατο

Χαμός στα κομμωτήρια – Ανεμβολίαστοι ζητούν ραντεβού πριν το Σάββατο

Νέα μέτρα κομμωτήρια: Τρέχουν να κλείσουν ραντεβού. Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια για ένα ραντεβού πριν ξεκινήσουν τα νέα μέτρα το Σάββατο 6/11. Λίστες αναμονής έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης από ανεμβολίαστους που προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού πριν το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει η εφαρμογή των νέων μέτρων, προκειμένου να γλιτώσουν το κόστος του rapid test.

Όπως αναφέρει το thesstoday, σε συνοικιακό κουρείο, τηλεφώνησαν -αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων- τουλάχιστον 30 άτομα για να κλείσουν ραντεβού την Πέμπτη και την Παρασκευή. «Δεν έχει σταματήσει να χτυπά από χθες το απόγευμα το τηλέφωνο. Πήραν τουλάχιστον 30 άτομα για να κλείσουν ραντεβού, οι περισσότεροι επειδή θέλουν να “προλάβουν” την εφαρμογή του μέτρου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

«Απαράδεκτο το μέτρο»

Ίδια εικόνα παρουσιάζεται και σε άλλη επιχείρηση, με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει ότι έχει κάνει εκτροπή το τηλέφωνο του μαγαζιού στο κινητό του, προκειμένου να αντεπεξέλθει στα ραντεβού που ζητούν οι πελάτες για αυτές τις ημέρες.

«Από χθες το απόγευμα έως το βράδυ το τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα από πελάτες που θέλουν να κλείσουν ραντεβού πριν το Σάββατο. Εκτός από τους σταθερούς μας πελάτες τηλεφωνούν και άτομα που ήταν εκτός του πελατολογίου μας, που πιθανότατα ψάχνουν να κλείσουν ραντεβού όσο το δυνατό πιο άμεσα γίνεται» είπε.

Πάντως, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρείων Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο» το μέτρο για την είσοδο στα κομμωτήρια με την επίδειξη rapid test, υπογραμμίζοντας ότι θα αναβιώσει το φαινόμενο με το… βαλιτσάκι και την παράνομη παροχή υπηρεσιών στα σπίτια, όπως γινόταν στο lockdown.

«Το μέτρο αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τον κλάδο μας. Είναι ένα μέτρο το οποίο ουσιαστικά μας κλείνει και εξωθεί όλους τους πελάτες να πάνε στα σπίτια των πλανόδιων κομμωτών. Ποιος θα πληρώσει rapid test για να έρθει να κουρευτεί;» διερωτήθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας