23:09 Κυριακή 7 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Χανιά: Ανατριχιαστική η κατάθεση του 19χρονου ΑμΕΑ για την σεξουαλική του κακοποίηση

Χανιά: Ανατριχιαστική η κατάθεση του 19χρονου ΑμΕΑ για την σεξουαλική του κακοποίηση

Συγκλονίζουν οι περιγραφές του για τα μαρτύρια που βίωνε ακόμη και ανήλικος – Σεξουαλική κακοποίηση, ναρκωτικά, βία – Όλα τα στοιχεία και με ονοματεπώνυμα στις Δικαστικές αρχές.

Είναι από τις λίγες φορές που η δημοσιογραφική γραφή, είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώσει όλα όσα αναφέρει ότι βίωνε ο 19χρονος σήμερα Χανιώτης από τον Δήμου Πλατανιά, ακόμη και από την εποχή που πήγαινε στο δημοτικό σχολείο.

Το αγόρι με μέτρια νοητική στέρηση – η τραγική ιστορία του οποίου αποκαλύφθηκε μόλις τον περασμένο Ιούλιο και παρά του ότι σχετικές καταγγελίες είχαν γίνει πριν από 4 χρόνια, όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr – ξεδιπλώνει τις μαρτυρικές αναμνήσεις του.

Μνήμες και περιγραφές που προκαλούν, το λιγότερο, ανατριχίλα, τις οποίες παρέθεσε ο 19χρονος στην τελευταία του κατάθεση στις Δικαστικές αρχές των Χανίων πριν από μόλις μια εβδομάδα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr.

Ανατριχίλα αλλά και προβληματισμό για το πόσοι γνώριζαν το τι συνέβαινε, εκτός από τα 15 (!) άτομα στα οποία αναφέρεται στην κατάθεσή του. Μάλιστα εκτός από τις αναφορές στον πατέρα του (ο οποίος έχει προφυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία), το άτυχο αγόρι καταθέτει πως το κακοποίησαν σεξουαλικά 6 άντρες (με ονοματεπώνυμα), παραθέτει στοιχεία για 4 ιερείς, μιλά για μια γυναίκα με το μικρό της όνομα και για τρία άτομα αλβανικής καταγωγής χωρίς άλλα στοιχεία.
Σεβόμενοι το ότι ο 19χρονος ολοκληρώνει την κατάθεσή του λέγοντας πως τώρα είναι καλά στον ασφαλή χώρο όπου διαμένει και με τον συγγενή του που ανέλαβε την επιμέλειά του, δεν παραθέτουμε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στις Δικαστικές αρχές.

Όμως η συγκάλυψη όλων όσων περιγράφει – και η οποία συγκάλυψη υπήρχε για πολλά χρόνια όπως προκύπτει από την κατάθεση – πρέπει να πάρει ένα τέλος και να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Η κατάθεση στις Δικαστικές αρχές

Από το ξεκίνημα της κατάθεσης του 19χρονου, αυτά που αναφέρει μοιάζουν απίστευτο να εγίνοντο τον 21ο αιώνα, σε μια περιοχή των Χανίων και πολύ περισσότερο όταν στην συνέχεια αναφέρεται σε λεπτομέρειες για κάθε περίπτωση.

Όπως αναφέρει, από όταν ήταν στο δημοτικό υφίστατο σεξουαλική κακοποίηση ενώ στην συνέχεια καταθέτει συγκεκριμένα ονόματα.

Καταθέτει για το που τον πήγαιναν οι ιερείς στους οποίους αναφέρεται με τα μικρά τους ονόματα.

Για το πώς έγινε η σεξουαλική του κακοποίηση– όπως αναφέρει – από δάσκαλο τον ………………………………………………………………………….

Διαβάστε τη συνέχεια στο dikastikoreportaz.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χανιά: Η υπόθεση σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης του 19χρονου ΑμΕΑ Γιάννη (βίντεο)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης και βιασμού 19χρονού αγοριού ΑμΕΑ

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας