3:51 Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Χατζηδάκης: «Λάθος αν τα τινάξουμε όλα στον αέρα για την ΕΡΤ»

Χατζηδάκης: «Λάθος αν τα τινάξουμε όλα στον αέρα για την ΕΡΤ»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ αλλά και τις αποφάσεις που θα ληφθούν από εδώ και στο εξής.

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]«Αν αποφασίσουμε να τα τινάξουμε όλα στον αέρα για την ΕΡΤ, νομίζω ότι θα κάνουμε λάθος»[/quote_text], δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αντιληπτό πως η χώρα δεν μπορεί να οδηγηθεί σε εκλογές επειδή στο τέλος δεν είμαστε διατεθειμένοι να τηρήσουμε ότι έχουμε αποφασίσει», είπε.

Ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι εκλογές είναι μια «επώδυνη διαδικασία» ακόμα και για τους ίδιους, ενώ τόνισε πως το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι να διατηρήσει τη χώρα στην ευρωζώνη, να μπορέσει να πάρει τη δόση και «να προχωρήσει μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]Ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε πως το κλείσιμο της ΕΡΤ θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό και κάλεσε όσους διαφωνούν με τη διαδικασία αυτή «να μας εξηγήσουν που αλλού θα φύγουν οι δημόσιοι υπάλληλοι».[/quote_text]Σε ό,τι αφορά το τι μέλλει γενέσθαι στην ΕΡΤ, τόνισε ότι «είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα προσωρινό μέτρο. Πρόκειται να κρατήσει περίπου δύο μήνες». Και σχολίασε με νόημα: «Το μαύρο, άλλωστε, ήταν σχεδόν πρακτική, και πριν από την απόφαση», αναφερόμενος στις συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις των τελευταίων μηνών στην ΕΡΤ.

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας