9:04 Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Αττικής λόγω των αποκλεισμένων δρόμων

Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Αττικής λόγω των αποκλεισμένων δρόμων

Οι τεχνικοί της ΔΕΗ έχουν αδυναμία πρόσβασης στις περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί βλάβες λόγω των αποκλεισμένων δρόμων, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η αποκατάσταση των ζημιών.
Παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές της Αττικής με αποτέλεσμα χιλιάδες νοικοκυριά να μην έχουν ρεύμα από χθες το απόγευμα.

Οι προβλέψεις δεν είναι ευοίωνες για άμεση αποκατάσταση των ζημιών, καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος τεχνικών της ΔΕΗ Κ. Μανιάτης, δεν έχουν πρόσβαση οι τεχνικοί λόγω των αποκλεισμένων δρόμων προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές, οι οποίες όπως είπε, ξεπερνούν τις 5.000 βλάβες στο νομό Αττικής.

Πού υπάρχουν προβλήματα
Ήδη σε δεκάδες περιοχές οι κάτοικοι έκλεισαν περισσότερες από 14 ώρες χωρίς ρεύμα, καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αδυνατούν να φτάσουν στα σημεία των βλαβών.

Ο ΔΕΔΔΗΕ δηλώνει αδυναμία πρόσβασης των συνεργείων στα σημεία των ζημιών.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζουν τμήματα περιοχών σε: Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Ν. Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Πεύκη, Κερατέα, Καλύβια, Κορωπί, Παλλήνη, Πικέρμι, Ντράφι, Γραμματικό, Μαραθώνας, Αλεποχώρι, Πόρτο Γερμενό, Βύρωνας, Καρέας, Γλυφάδα, Βούλα, Ν. Σμύρνη, Άλιμο, Σαλαμίνα και σε άλλες περιοχές.

Διαβάστε ακόμη

11 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο σιδηροδρομικό ατύχημα που έγινε χθες στη Λιβαδειά

Κακοκαιρία «Ελπίς». Πού θα χτυπήσει σήμερα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας