9:50 Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

«Δεν είμαστε ρατσιστές». Η απάντηση του Γουίλιαμ στη Μέγκαν Μαρκλ

«Δεν είμαστε ρατσιστές». Η απάντηση του Γουίλιαμ στη Μέγκαν Μαρκλ

Σε ένα πρώτο σχόλιο-απάντηση στα όσα καταλόγισαν στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε πως κανείς στην Βασιλική Οικογένεια  δεν είναι ρατσιστής.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους  αν έχει μιλήσει με τον αδελφό του ή τη νύφη του μετά τη συνέντευξη, ο Γουίλιαμ ομολόγησε: «Όχι, δεν του έχω μιλήσει ακόμη, αλλά θα το κάνω».

Πηγή από το περιβάλλον τους είχε δηλώσει χθες στο US Weekly ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έπαθαν σοκ με αυτά που είπαν ο Χάρι και η Μέγκαν κι ότι «αυτό που τους σόκαρε περισσότερο είναι οι αυτοκτονικές σκέψεις και τα όσα ειπώθηκαν για τη βασιλική οικογένεια και το χρώμα του Αρτσι. Γουίλιαμ και Κέιτ γνώριζαν ορισμένα από τα προβλήματά τους στο παλάτι, αλλά όχι σε αυτή την έκταση».
Νωρίτερα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Daily Mail, η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε σιγή ιχθύος από τα μέλη της οικογένειας για την υπόθεση και σκοπεύει προσεχώς να μιλήσει με τον πρίγκιπα Χάρι για να πέσουν οι τόνοι.

Διαβάστε επίσης 

Διακεκριμένος παρουσιαστής χάνει την δουλειά του επειδή είπε πως δεν πιστεύει τα όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ στην συνέντευξή της

Δημοσκόπηση καταπέλτης για Χάρι και Μέγκαν μετά τη συνέντευξή τους: Ξηλώστε τους ό,τι τίτλο και προνόμιο έχουν

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας