20:03 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
eReportaz

Live:

Δικηγορικό γραφείο έκανε προσφορά διαζυγίων με έκπτωση και έγινε καταιγισμός αιτήσεων!

Δικηγορικό γραφείο έκανε προσφορά διαζυγίων με έκπτωση και έγινε καταιγισμός αιτήσεων!

Το δικηγορικό γραφείο του Μισέλ Α. Αμπού Χαντμπά που εδρεύει στην Αμαλιάδα Ηλείας είχε μία ωραία ιδέα, να κάνει μία ανάρτηση στο διαδίκτυο για έκπτωση 60% στα διαζύγια με αφορμή την ημέρα του Black Friday!

Ήταν μάλλον ένα αστείο, και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα σκέφτονταν σοβαρά να… αναλάβουν τις περιπτώσεις έστω και με αυτή τη μεγάλη έκπτωση, καθώς προέκυψε καταιγισμός “αιτήσεων”! Απ’ ότι φαίνεται πολλά παντρεμένα ζευγάρια στην Ηλεία θέλουν να χωρίσουν, αλλά σκέφτονται το κόστος. Ωστόσο, το γραφείο με μία ανακοίνωση ζητά στην ουσία συγγνώμη για το αστείο και πως αυτή η έκπτωση δεν μπορεί να ισχύσει:

«Μιας και είμαστε όλοι λάτρεις των social media και του διαδικτύου γενικότερα, αντιλήφθηκα πολλές διαφημίσεις που ανέφεραν τις προσφορές για την Black Friday… Καταστήματα, πολυκαταστήματα, επιχειρήσεις… Στο πλαίσιο της χιουμοριστικής διάθεσης που είχα και εγώ τη στιγμή εκείνη, έκανα μια ανάρτηση από τη σελίδα του δικηγορικού γραφείου μου, βάζοντας κάτι «πιασάρικο», δηλαδή μια αναφορά σε ένα συναινετικό διαζύγιο, αναφέροντας πως «ενόψει Black Friday όλα τα συναινετικά διαζύγια -60%, προλαβαίνετε»», εκμυστηρεύτηκε ο Αμπού Χάντμπα, συμπληρώνοντας: «Να διευκρινίσω επειδή είναι και θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού και της κατώτερης αμοιβής από την οποία δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και δεν πρέπει, γιατί θα μας χωρίσουν εμάς οι γυναίκες μας αν κάνουμε κάτι τέτοιο, ότι δεν υφίσταται καμία τέτοια προσφορά και ότι όλο αυτό έχει να κάνει με το χιούμορ που πρέπει να έχουμε στη ζωή μας, στο επάγγελμά μας, στην καθημερινότητά μας και στα σοβαρά και στα ανάλαφρα».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας