17:41 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Δημήτρης Λιγνάδης: Έρευνα για διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων - Μαρτυρία "φωτιά" γνωστού σκηνοθέτη - Αποκλειστικό (βίντεο)

Δημήτρης Λιγνάδης: Έρευνα για διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων - Μαρτυρία "φωτιά" γνωστού σκηνοθέτη - Αποκλειστικό (βίντεο)

Δημήτρης Λιγνάδης: Δύο αποκλειστικές αποκαλύψεις έκανε σήμερα μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. Ο εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και διευθυντής των ereportaz.gr /dikastikoreportaz.gr είπε ότι έγινε αποδεκτό από την ανακρίτρια αίτημα να διεξαχθεί έρευνα για διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων από τον Δημήτρη Λιγνάδη , θέμα που είχε αποκαλύψει το dikastikoreportaz.gr και η εφημερίδα ΜΠΑΜ. Το αίτημα είχε υποβάλλει ως συνήγορος θυμάτων ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος.

Υπήρχαν στο USB stick που κατασχέθηκε φωτογραφίες γυμνών ατόμων ,ορισμένα από τα οποία φαίνεται ότι είναι ανήλικα σε διάφορες σοκαριστικές πόζες και στάσεις.

Κατάθεση “φωτιά” γνωστού σκηνοθέτη

Ο Πέτρος Κουσουλός είπε ότι στην ογκώδη δικογραφία υπάρχει κατάθεση πολύ γνωστού σκηνοθέτη ο οποίος επιβεβαιώνει την παρουσία του Δημήτρη Λιγνάδη το 2015 στην Επίδαυρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας