10:32 Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Δείτε: «Μαύρο» πρωτοσέλιδο λόγω ΕΡΤ σε Liberation και L'Humanité

Δείτε: «Μαύρο» πρωτοσέλιδο λόγω ΕΡΤ σε Liberation και L'Humanité

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]«Η Ελλάδα βυθίζεται στην αναταραχή», γράφει η Le Figaro[/quote_text]

Συνεχίζει να κάνει το γύρο του κόσμου στα διεθνή ΜΜΕ η είδηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Πρώτο θέμα είναι δε στον σημερινό γαλλικό Τύπο, όπου κορυφαίες εφημερίδες, όπως οι Liberation, LeMonde, L’Humanité και Le Figaro, επέλεξαν αυτή την είδηση ως κεντρική στο πρωτοσέλιδο τους σήμερα, Πέμπτη.

Με τίτλο «Ελλάδα: Ποιος έκλεισε την τηλεόραση» και σε μαύρο φόντο που δείχνει ότι δεν υπάρχει σήμα η γαλλική εφημερίδα προσπαθεί μέσα από πολυσέλιδο ρεπορτάζ να αναλύσει τους λόγους και να αναδείξει τους υπεύθυνους για το κλείσιμο της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης.

Χαρακτηριστικοί είναι δύο μεσότιτλοι μέσα στις σελίδες της, όπου στον ένα διαβάζει κανείς: «Ελλάδα: Τηλεόραση κλειστή, δημόσια κατακραυγή», ενώ στον άλλο ο συντάκτης διερωτάται αν πρόκειται για «μια απόφαση για την ευχαρίστηση της Τρόικας;».

Στην ίδια γραμμή και το εξώφυλλο της L’Humanité, όπου έχει τίτλο «Ελλάδα: Μαύρο στην Δημοκρατία». «Η Ελλάδα βυθίζεται στην αναταραχή», γράφει από την άλλη στην πρώτη της σελίδα η Le Figaro, ενώ η LeMonde έχει τίτλο «Ελλάδα: Μαύρη οθόνη στη δημόσια τηλεόραση».

liberation mavro protoselido3

ert_lhumanite2

llefigaro2

πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας