14:48 Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Δολοφονία Αντώνη: Αυτόπτης μάρτυρας: "Πρόκειται για έγκλημα - Η απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο!"

Δολοφονία Αντώνη: Αυτόπτης μάρτυρας: "Πρόκειται για έγκλημα - Η απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο!"

Του Νίκου Νικολετάκη

“Πρόκειται για έγκλημα – Η απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο!” – Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός επίβατη του BLUE HORIZON στο ereportaz.gr για την εν ψυχρώ ¨εκτέλεση” του Αντώνη Καργιώτη τον οποίο έσπρωξε ο Ύπαρχος ,σύμφωνα με πληροφορίες  την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο πλοίο με αποτέλεσμα να βρεθεί στα αφρισμένα νερά. Η είδηση προκάλεσε θλίψη και αποτροπιασμό σε ολόκληρη τη χώρα:

“Τον έσπρωξε δυο-τρεις φορές τον άνθρωπο ενώ προσπαθούσε να μπει μέσα. Φώναζε ο κόσμος του τον αφήσει γιατί ήταν θέμα χρόνου να πέσει στη θάλασσα ο άνθρωπος ,ώσπου έπεσε. Μετά που έπεσε αυτός που τον έσπρωξε ρίχνει μία ματιά λες και δεν έγινε τίποτα.

Ουδείς έκανε καμία προσπάθεια να σώσει το παλικάρι, να σταματήσει το πλοίο, να πετάξει σωσίβιο τίποτα απολύτως.

Εγώ έπαιρνα το λιμεναρχείο γιατί το θέμα ήταν να προλάβει κάποιος να πέσει ένα σωστόν άνθρωπο μπας και οι πιθανότητες ήταν πολύ λίγες έτσι όπως έγινε τόσο γρήγορα όλη η ιστορία.

Ειδοποίησαν με το Λιμεναρχείο άλλοι επιβάτες. Αρχικά δεν ήξερε τίποτα και μετά είχαν μάθει ότι και καλά έπεσε μόνος του με αποτέλεσμα να πάνε κάποιοι άνθρωποι στον καπετάνιο και να τους γυρίσει την πλάτη και τους έκλεισε την πόρτα. Εγώ προσπαθούσα να πιάσω στο λιμεναρχείο γιατί μίλαγε το τηλέφωνο συνέχεια. Έφυγε το βαπόρι λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Μείναμε αρόδου. Σταμάτησε κάποια στιγμή το βαπόρι. Μας ειδοποίησαν ότι το λιμεναρχείο έδωσε έντολή να σταματήσει το πλοίο.

Ο επιβάτης προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ αυτών που έζησε. Όπως μας είπε ο κόσμος ήταν συγκλονισμένος: “Ήταν σοκαριστικό και συγκλονιστικό αυτό που βιώσαμε. Η  απανθρωπιά σε όλο του το μεγαλείο. Αντικατοπτρίζει την κοινωνία που ζούμε φίλε μου, ο καθένας για την πάρτη του

Ευτυχώς υπήρχε μία αντίδραση από κάποια άτομα. Εκείνο που δεν δεχθήκαμε ήταν να γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα, γιατί για έγκλημα πρόκειται και υπήρξε μία υγιής αντίδραση. Αυτό είναι το καλό σε όλο αυτό το κακό.

Ο επιβάτης τονίζει ότι αν ισχύει πως ο 36χρονος ήταν ΑΜΕΑ αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την απανθρωπιά των δραστών.

Δείτε τι είπε στον Νίκο Νικολετάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Blue Horizon: Στα δικαστήρια Πειραιά οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη (βίντεο)

Νέα ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας του Blue Horizon – “Η οικογένεια της Attica Group είναι βαθύτατα συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν…”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας