9:18 Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Πληροφορίες για την εξέλιξη των ερευνών ζήτησε η οικογένειά του

Δολοφονία Καραϊβάζ: Πληροφορίες για την εξέλιξη των ερευνών ζήτησε η οικογένειά του

Πληροφορίες για την εξέλιξη των ερευνών στην υπόθεση άνανδρης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ζητούν μέσω των δικηγόρων τους, Ρόη Παυλέα και Σπύρο Χαριτάτο, η μητέρα και η αδερφή του εκλιπόντος.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι δικηγόροι αναφέρουν τα εξής:

Έκκληση για έμπρακτη αναγνώριση από πλευράς των Θεσμών, στην αγωνία και τη μαρτυρική αναμονή για δικαίωση, εκφράζουν οι αξιότιμες κυρίες Παναγιώτα και Ανατολή Καραϊβάζ, μητέρα και αδελφή του αείμνηστου Δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Ζητούν την απόδοση δικαιοσύνης, για την άνανδρη δολοφονία του αξέχαστου γιου και αδελφού τους.

Έδωσαν εντολή κι εξουσιοδότησαν τη Δικηγόρο Αθηνών Ρόη Παυλέα και τον ασκ. Δικηγόρο και Νομικό τους Σύμβουλο, Σπύρο Χαριτάτο, να δηλώσουν παρών στην υπόθεση και να ζητήσουν από το αρμόδιο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, πληροφορίες για την εξέλιξη των ερευνών.

Η Δικηγόρος Αθηνών Ρόη Παυλέα δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, εκ μέρους της μητέρας και της αδελφής του Θύματος, για την αποτρόπαια ενέδρα θανάτου, που οδήγησε στην τραγική απώλεια του Εκδότη, κορυφαίου Αστυνομικού Συντάκτη και ερευνητή υποθέσεων, που καθήλωσαν το Πανελλήνιο. Η δολοφονία Καραϊβάζ χτύπησε την καρδιά της Ελευθεροτυπίας και οι σφαίρες των δολοφόνων πλήγωσαν την ίδια τη Δημοκρατία μας. Γεγονός είναι ότι, δεν περνάει μέρα, χωρίς η χαροκαμένη μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, να επισκεφθεί, με τις ώρες, τον τάφο του γιου της, περιμένοντας πλέον από την πολιτεία, ως μόνη παρηγοριά, τη γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης και την ανεύρεση των φυσικών και ηθικών αυτουργών της άνανδρης δολοφονίας του αξέχαστου και ανυποχώρητου Δημοσιογράφου.

Ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ρόη Παυλέα επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 την Αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση κι έλαβαν λεπτομερή ενημέρωση για τις ως τώρα εξελίξεις των αστυνομικών ερευνών.

Αθήνα 16 Νοεμβρίου 2021

Εκ μέρους της Παναγιώτας και της Ανατολής Καραϊβάζ

Σπύρος Χαριτάτος

Ρόη Παυλέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απεργία εστίαση: Ένταση στο Σύνταγμα – Ανέβηκαν οι τόνοι με τον υπουργό αναπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)

Συναγερμός στο Κορωπί: Πυροβολισμοί έξω από το ΚΕΠ της περιοχής

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας