1:56 Κυριακή 19 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Αναζητείται επιχειρηματίας με το σκάφος που διέφυγαν οι εκτελεστές - Προστατευόμενος Μάρτυρας στην ΕΛΑΣ

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Αναζητείται επιχειρηματίας με το σκάφος που διέφυγαν οι εκτελεστές - Προστατευόμενος Μάρτυρας στην ΕΛΑΣ

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Υπό την προστασία της Αστυνομίας πρόσωπο «κλειδί». Επτά άτομα συνελήφθησαν χθες σε Ζάκυνθο, Αθήνα και Ηλεία και άλλοι τρεις αναζητούνται για την υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία που έπεσε νεκρός το Μάιο στο νησί.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA o συγκεκριμένος εφοπλιστής είναι ο ιδιοκτήτης του σκάφους διαφυγής των εκτελεστών της 37χρονης από το νησί. Στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί ακούγονται οι εκτελεστές να λένε πώς θα κρύψουν το σκάφος για να μην γίνει αντιληπτό από το Λιμενικό και τους κατοίκους του νησιού.

Σε πρώτο χρόνο ο εφοπλιστής ανακρίθηκε, έλεγε όμως πράγματα σε αντίθεση με όσα έλεγαν οι υπόλοιποι και έτσι κατάλαβαν στο Ανθρωποκτονιών ότι έκρυβε κάτι. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εντόπισαν ένα πρόσωπο «κλειδί» που τελεί υπό την προστασία της Αστυνομίας. Το πρόσωπο αυτό φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα γνώριζε για τη δολοφονία της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας