22:58 Τρίτη 24 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στην Αθήνα

Δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στην Αθήνα

 

Η Αθήνα υποδέχεται τις γιορτές με δεκάδες δωρεάν εκδηλώσεις τόσο για μικρά, όσο για μεγάλα παιδιά!

 

“Χριστουγεννιάτικες νιφάδες των ευχών” Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Με σύνθημα “Κάθε χρόνο κάνουμε την πόλη μας φωτεινότερη” ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης οργανώνει πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες σε όλη την πόλη από τις 11 Δεκεμβρίου 2017 εώς τις 4 Ιανουαρίου 2018. Από παιδικές παραστάσεις και συναυλίες, θέατρο σκιών μεχρι κινηματογραφικές προβολές.

Όλες οι δράσεις γίνονται για καλό σκοπό, γι’αυτό καλούμαστε να προσφέρουμε τρόφιμα και φάρμακα σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου/φαρμακείου του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

δείτε το πρόγραμμα

Έκθεση “Για μικρά και μεγάλα παιδιά, Γιάννης Γαΐτης”

O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρεία Σαρωνικού “Πολύτροπον” και το Μουσείο “Γιάννη Γαΐτη-Γαβριέλας Σίμωση” παρουσιάζει, από 11 Δεκεμβρίου έως 11 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Τεχνών δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας, την έκθεση “Για μικρά και μεγάλα παιδιά, Γιάννης Γαΐτης” με έργα του σπουδαίου Έλληνα ζωγράφου, χαράκτη και γλύπτη Γιάννη Γαΐτη.
Στην έκθεση παρουσιάζεται ένα σημαντικό μέρος της τελευταίας δεκαετίας της ζωής και του έργου του Γιάννη Γαΐτη, ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, καθώς και το πέρασμα από τη δεκαετία του ‘70 στη δεκαετία του ‘80.

 

Χριστούγεννα στη Μαρίνα Φλοίσβου “Ο Φλοίσβος στη χώρα του Καρυοθραύστη”

Η Μαρίνα Φλοίσβου και “Ο Φλοίσβος στη χώρα του Καρυοθραύστη” δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό για μικρούς και μεγάλους!
Το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει καλλιτεχνικά εργαστήρια χριστουγεννιάτικων στολιδιών, φανταστικά παιχνίδια, δραστηριότητες ζαχαροπλαστικής, θεατρικές παραστάσεις, μουσική, χορό! Φυσικά από το σκηνικό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του.

Από τις 10 Δεκεμβρίου και μετά, οι επισκέπτες της μαρίνας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ποικίλες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, οι οποίες θα συνεχιστούν τις ημερομηνίες 16-17/12, 23-26/12, 30/12-01/01 και 06/01

 το αναλυτικό πρόγραμμα

 

«Τύπωσε τη δική σου ευχή» Στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήρι μεταξοτυπίας και καλλιγραφίας για μικρούς και μεγάλους. Οι συμμετέχοντες εκτυπώνουν τη δική τους ευχετήρια κάρτα με την τεχνική της μεταξοτυπίας και στη συνέχεια, με τη βοήθεια της καλλιγράφου, διατυπώνουν την προσωπική ευχή τους για τις γιορτές!
Για παιδιά και ενήλικες
Κυριακή 10, 17/12 | 11.30-14.30

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας