20:15 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Ε. Τουλουπάκη: Η απάντηση της στον Ανδρέα Λοβέρδο για το ταξίδι με τον Ι. Αγγελή

Ε. Τουλουπάκη: Η απάντηση της στον Ανδρέα Λοβέρδο για το ταξίδι με τον Ι. Αγγελή

Απατώντας η Ελένη Τουλουπάκη στην διάψευση του κ Λοβέρδου όσον αφορά το ότι συνταξίδευσε σε αεροπορική πτήση από Βιέννη προς Αθήνα με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή, δήλωσε ότι “έλαβα το πρώτον γνώση της συνάντησης των κ.κ Λοβέρδου και Αγγελή στην πτήση από τη Βιέννη από την κατάθεση του κ. Αγγελή ενώπιον της προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής¨. Και συνεχίζει την δήλωση της η Ε. Τουλουπάκη αναφέροντας ότι “εάν το περιστατικό είναι αναληθές τότε ο κ. Λοβέρδος θα πρέπει να διαψεύσει τον κ. Αγγελή και όχι εμένα”.


Σχετικό άρθρο: Ο Λοβερδος διαψεύδει Τουλουπάκη για ταξίδι με Αγγελή

Συγκεκριμένα η δήλωση της έχει ως εξής :

«Με αφορμή την διάψευση του κ. Λοβέρδου, σχετικά με το περιστατικό στο οποίο κάνω αναφορά στις προ διμήνου δοθείσες εξηγήσεις μου προς τους κ.κ αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, διευκρινίζω τα εξής: Οι εξηγήσεις μου, όπως και η κλήση μου σε εξηγήσεις, δεν διέρρευσαν στον Τύπο από εμένα, αλλά μετά την διαβίβαση τους στη βουλή των Ελλήνων. Έλαβα το πρώτον γνώση της συνάντησης των κ.κ Λοβέρδου και Αγγελή στην πτήση από τη Βιέννη από την κατάθεση του κ. Αγγελή ενώπιον της προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. Επί της καταθέσεως αυτής σχολίασα ως είχα το δικονομικό δικαίωμα.

Τη συνάντηση αυτή μάλιστα ο κ. Αγγελής χαρακτηρίζει ως «θεικό σημάδι». Πράγματι, την ίδια άποψη αποκόμισα και εγώ, διαβάζοντας την κατάθεσή του. Εάν το περιστατικό είναι αναληθές τότε ο κ. Λοβέρδος θα πρέπει να διαψεύσει τον κ. Αγγελή και όχι εμένα. Τα λοιπά περί συμμορίας τα αντιπαρέρχομαι, καθόσον δεν αξίζουν ουτε καν σχολιασμού από εισαγγελέα που σέβεται τον εαυτό του» τονίζει συγκεκριμένα η κυρία Τουλουπάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι κρατούν και ποιους κρατά η Ελ. Τουλουπάκη
Ιωάννης Αγγελής: Η άγνωστη ζωή του Έλληνα Ντι Πιέτρο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας