4:39 Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

ΈΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για τον βιασμό στο Α/Τ Ομόνοιας

ΈΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για τον βιασμό στο Α/Τ Ομόνοιας

Στη σύλληψη δύο αστυνομικών σχετικά με τις καταγγελίες για βιασμό στο Α/Τ Ομόνοιας προχώρησε η Αστυνομία.  Καταγγελία από 19χρονη ότι τη βίασαν δύο αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας

Η 19χρονη κατήγγειλε ότι δύο αστυνομικοί της Ομάδας «ΔΙΑΣ» την οδήγησαν σε δωμάτιο του ΑΤ Ομόνοιας – Τι υποστηρίζουν οι αστυνομικοί

Συγκλονίζει 19xρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Το συμβάν που αποκαλύπτει το  σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα μέσα στο αστυνομικό τμήμα και η κοπέλα, όπως κατήγγειλε, οδηγήθηκε από τους δύο αστυνομικούς σε δωμάτιο και βιάστηκε. Το περιστατικό, που σοκάρει και θεωρείται άκρως σοβαρό, ερευνάται από τους αξιωματικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και οι δύο αστυνομικοί έχουν οδηγηθεί στα γραφεία των «Αδιάφθορων» και εξετάζονται.

Τι υποστηρίζουν οι αστυνομικοί


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους, υποστηρίζουν πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεσή της. Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη της βάρδιας τους, εμφανίστηκε η ίδια στο αστυνομκό τμήμα και ένας από τους αστυνομικούς έκλεισε ραντεβού μαζί της. Κι ενώ πήγαιναν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι, έγινε η ερωτική πράξη εντός του οχήματος με έναν από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, επικαλούνται στοιχεία από τις κάμερες.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας