20:22 Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ένα απέραντο φρενοκομείο!

Ένα απέραντο φρενοκομείο!

Τίποτα δεν αποτελεί καλύτερο παράδειγμα της ανοησίας που κατατρέχει αυτήν τη χώρα από την ντροπιαστική και ανόητη αντίδραση πολλών στο εμβόλιο. Η καταστροφική και εμμονική προσήλωση χιλιάδων ανθρώπων στο να φλερτάρουν με τον θάνατο γιατί πιστεύουν σε συνωμοτικές ανοησίες.

Όλοι αυτοί που αυτοχρίσθηκαν «ειδικοί» και βάλθηκαν να διαψεύσουν την επιστήμη, και βρεθήκαμε να ζούμε σε έναν κόσμο όπου η χρήση μάσκας χλευαζόταν και η κατάποση χλωρίνης παρουσιαζόταν ως πιθανή θεραπεία. Όλο αυτό το διάστημα, που οι ασθενείς αγωνίζονταν να αναπνεύσουν με υποστήριξη και τα ψυγεία γέμιζαν με ανθρώπινες σορούς. Ο θάνατος είναι μία από τις τελευταίες αλήθειες της ζωής, και όμως ούτε αυτός δεν μπόρεσε να αποτρέψει τους ξεροκέφαλους από το να αμφισβητήσουν την επιστήμη.

Τότε συνέβη ένα θαύμα. Σε απάντηση στον θανατηφόρο ιό, οι επιστήμονες ανέπτυξαν πολλαπλά, εξαιρετικά αποτελεσματικά εμβόλια, με ταχύτητα που κόβει την ανάσα. Ήταν σαν να απαντήθηκαν οι προσευχές μας. Όλοι θα έπρεπε να γιορτάζουμε στους δρόμους και να τρέχουμε για να εμβολιαστούμε με τα… μανίκια σηκωμένα. Αλλά αρκετοί από εμάς δεν αντέδρασαν έτσι.

Η χρήση μάσκας και η κοινωνική αποστασιοποίηση έγιναν πολιτική δήλωση. Η λήψη του εμβολίου για πολλούς έγινε πολιτικό ή θρησκευτικό πιστεύω. Και όλοι αυτοί απάντησαν με μια δική τους πολιτική δήλωση, την ανυπακοή. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν όλοι που μπορούσαν να εμβολιαστούν -σχεδόν κάθε ενήλικος- απλώς επέλεγαν να το κάνουν.

Η κατάσταση είναι μια τρέλα που δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. Υπάρχουν τόσοι νεκροί άνθρωποι σήμερα που θα έπρεπε να είναι ακόμη ζωντανοί, και θα ήταν εάν κάποιοι δεν τους είχαν τροφοδοτήσει με τόσα ψέματα και τόση βλακεία. Αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο, ακόμη και αν αυτό τους βάζει στη λάθος πλευρά ενός επικηδείου.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας