1:53 Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Ένταση στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ένταση στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ιδιαίτερη ένταση σημειώθηκε για μία ακόμη φορά στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, όταν ο πρώην υπουργός Άμυνας διερωτήθηκε για ποιο λόγο διώκεται για την υπόθεση των TOR Μ1 μία υπόθεση που κατά τον ίδιο είχε κλείσει μετά το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο η υπόθεση εξετάζεται με βάση το πόρισμα των εισαγγελέων και ένα αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί νομικά θα εξεταστεί. Στο σημείο αυτό ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιχείρησε να παρέμβει με τον εισαγγελέα να τον επαναφέρει στην τάξη απειλώντας τον και με αποβολή από την αίθουσα.

«Παρακαλώ κύριε εδώ δεν είναι καφενείο, αφήστε με να ολοκληρώσω, μάθετε δικονομικούς τρόπους, παρακαλώ κύριοι ζητώ να αποβληθεί ο κ. Τσοχατζόπουλος από την αίθουσα, με τον πρόεδρο του δικαστηρίου όμως να συνυσάπτει σε μία.

«Η εξεταστική επιτροπή της βουλής αλλά και η ολομέλεια άφησε αναπάντητα ερωτήματα αφού δεν είχε τα απαραίτητα στοιχεία τόνισε η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη.

«Για εμάς το θέμα των TOR Μ1μπήκε στη δικογραφία χωρίς να ενημερωθούμε. Εως το Πάσχα του 2012 είμασταν ύποπτοι και όχι κατηγορούμενοι» απάντησε ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου

πηγή: newpost.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας