14:26 Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Επανάσταση στις βουλευτικές εκλογές από το ereportaz και το ekloges.tv

Επανάσταση στις βουλευτικές εκλογές από το ereportaz και το ekloges.tv

Επανάσταση στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 φέρνει η μεγάλη συνεργασία του πολιτικού, αποκαλυπτικού σαίτ ereportaz.gr και της κορυφαίας εκλογικής ιστοσελίδας ekloges.tv. 

Σε συνεργασία με την πρωτοπόρο εταιρία ΙsMood που ανιχνεύει σε real time την απήχηση των απόψεων των υποψηφίων και των κομμάτων στον μαγικό κόσμο του ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (σε δείγμα δεκάδων χιλιάδων χρηστών) οι δυο ιστοσελίδες ρίχνονται δυναμικά στην μάχη των πιο κρίσιμων βουλευτικών εκλογών των τελευταίων ετών με κυρίως όπλα τους την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού και την προβολή της πλήρους δράσης των υπψηφίων και των κομμάτων. 

Με διαρκή ενημέρωση, συνεχείς αναρτήσεις και ρεπορτάζ από τα επιτελεία των κομμάτων το ereportaz.gr και το ekloges.tv με καινοτόμες υπηρεσίες που αφορούν τον πολιτικό και τον πολίτη. 

Ήδη η αποτύπωση και η δημοσίευση των αποτελεσμάτων των ερευνών της IsMood από το ereportaz και το ekloges.tv προκαλούν ήδη αίσθηση καθώς αποτυπώνουν μια άγνωστη πλευρά της απήχησης που έχουν όσα λέγονται και γίνονται από τα δημόσια πρόσωπα που επιζητούν την ψήφο σας.Όλες οι έρευνες έχουν αποτυπωθεί στο ereportaz (πατήστε εδώ), ενώ από την Δευτέρα 13/1 θα προβάλλονται και στο Δελτίο Παρέμβασης με τους Γιάννα Παπαδάκου και Πέτρο Κουσουλό που ξεκινάει στο Channel 9. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το [email protected]

Επίσης σε συνεργασία με το γνωστό εκλογικό site ekloges.tv προσφέρονται εξειδικευμένες υπηρεσίες προς υποψηφίους που μπορείτε να βρείτε εδώ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας