15:50 Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

«Επιδειξίας και ερμαφρόδιτος» ο Γουίνι το αρκουδάκι – «Ακατάλληλος για παιδιά»!

«Επιδειξίας και ερμαφρόδιτος» ο Γουίνι το αρκουδάκι – «Ακατάλληλος για παιδιά»!

Απορρίφθηκε ο Γουίνι το αρκουδάκι από τη θέση μασκότ παιδικής χαράς πόλης της Πολωνίας, καθώς είναι μια… «ακατάλληλα ντυμένη» αρκούδα «αμφιβόλου σεξουαλικότητας»!

Αυτό διεμήνυσαν δημοτικοί σύμβουλοι της πολωνικής κωμόπολης Tuszyn όταν κλήθηκαν να αποφασίσουν για το ποια μασκότ θα χρησιμοποιήσουν για τα εγκαίνια της παιδικής χαράς της πόλης.

«Το πρόβλημα με αυτή την αρκούδα είναι ότι δεν έχει μια πλήρη γκαρνταρόμπα. Είναι μια ημίγυμνη αρκούδα από τη μέση και κάτω, κάτι εντελώς ακατάλληλο για τα παιδιά» αποφάνθηκε σοβαρά ο δημοτικός σύμβουλος Ryszard Cichy.

1

«Δε φοράει σώβρακο, επειδή δεν έχει φύλο… Είναι ένα ερμαφρόδιτο», σημείωσε άλλο μέλος του δημοτικού συμβουλίου, σε μία συζήτηση που μοιάζει να είναι βγαλμένη από δικαστήριο κινουμένων σχεδίων…

2

«Είναι πολύ ενοχλητικό! Μπορείτε να το φανταστείτε; Ο συγγραφέας ήταν πάνω από 60 ετών, και έκοψε τους όρχεις του Γουίνι με ένα ξυράφι, γιατί είχε πρόβλημα με την ταυτότητά του!», είπε από την πλευρά της μια άλλη δημοτική σύμβουλος, η Hanna Jachimska, κατηγορώντας τον δημιουργό του Γουίνι, Άλαν Αλεξάντερ Μίλνε…

Και με αυτές τις φράσεις που αποπνέουν λογική και χαρακτηρίζονται από πνευματική διαύγεια, σας αφήνουμε με μερικές… πονηρές φωτογραφίες του… σάτυρου Γουίνι, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη για το… ποιόν του!

3

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

-----------------------------------------------------------------------------------

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας