13:43 Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Επίθεση βιτριόλι: Τα "ύποπτα" σχόλια στο προφίλ της 34χρονης και τα απειλητικά μηνύματα - Καταγγελία στη Δίωξη

Επίθεση βιτριόλι: Τα "ύποπτα" σχόλια στο προφίλ της 34χρονης και τα απειλητικά μηνύματα - Καταγγελία στη Δίωξη

Μουδιασμένο είναι το Πανελλήνιο με την άνανδρη επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Θεοδοσίου

Ωστόσο, πολλοί φαίνεται πως δρουν χωρίς λογική. Στα σχόλια της φωτογραφίας της καλλονής 34χρονης στο facebook, όπως αποκαλύπτει το eReportaz.gr, χρήστες του διαδικτύου που συμπάσχουν με το δράμα της Ιωάννας αναφέρουν πως υπήρξαν δυο γυναικεία προφίλ που έγραφαν πικρόχολα και ίσως “ύποπτα” σχόλια εναντίον του θύματος βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα για το ποιόν της άτυχης.

Μάλιστα, ένας χρήστης του facebook, όπως αναφέρει και στο eReportaz.gr, έχει κάνει καταγγελία στην Αστυνομία και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα εν λόγω προφίλ σημειώνοντας πως ίσως θα πρέπει να ερευνηθούν από τις αρχές.

Άλλη κοπέλα γράφει πως αναρτώντας σχόλια συμπαράστασης για την άτυχη 34χρονη και έχοντας εναντιωθεί σε πικρόχολες τοποθετήσεις που έκαναν χρήστης του facebook εναντίον της 34χρονης, δέχθηκε μηνύματα με απειλητική χροιά που την τρόμαξαν.

“Τα σχόλιά μου ενόχλησαν και έλαβα περίεργα μηνύματα. Θα ομολογήσω ότι τρόμαξα και δε θέλω καμία ανάμειξη μιας και έχω οικογένεια”, ανέφερε η κοπέλα που αφού εναντιώθηκε στα πικρόχολα σχόλια χρήστριας του facebook που έθιγαν την 34χρονη, έλαβε απειλητικά μηνύματα.

Μάλιστα, το ένα από τα δυο προφίλ που είχε ψευδώνυμο ως όνομα, κατέβηκε πολύ γρήγορα από το facebook πριν ακόμη γίνει καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στο εν λόγω προφίλ μάλιστα φαίνεται να υπάρχει φωτογραφία στην οποία εικονιζόταν μια τσάντα ίδια με αυτή που έχει η 34χρονη Ιωάννα.

Διαβάστε επίσης

Επίθεση βιτριόλι – Βίντεο: Η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου διασκεδάζει σε club

Ανατροπή στην επίθεση με το βιτριόλι; «Δεν είναι σίγουρη αν της επιτέθηκε γυναίκα»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας