11:07 Παρασκευή 20 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Έρευνα: Αυξητική ήταν η ερωτική διάθεση είδηση μετά την ανακοίνωση του εμβολίου του κορωνοϊού

Έρευνα: Αυξητική ήταν η ερωτική διάθεση είδηση μετά την ανακοίνωση του εμβολίου του κορωνοϊού

Η είδηση του εμβολίου αυξάνει σημαντικά την ερωτική διάθεση», σχολίασε ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με την σεξουαλική ζωή των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο κ. Κωνσταντινίδης παρουσίασε έρευνα που εκπονήθηκε από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και τόνισε πως το Νοέμβριο -μήνας που επιβλήθηκε το δεύτερο lockdown στη χώρα μας- οι μισοί Έλληνες που συμμετείχαν στη μελέτη, δεν είχαν καθόλου ερωτικές επαφές ή αν είχαν θα ήταν μία φορά την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην ερώτηση για την αναγγελία εύρεσης αποτελεσματικού εμβολίου και την αύξηση της συχνότητας των ερωτικών επαφών, σχεδόν το 70% των πολιτών απάντησε θετικά και μόλις το 30% αρνητικά. Όπως άλλωστε αποδείχθηκε από άλλη ερώτηση, το 78,6% αποφεύγει τις ερωτικές επαφές με άτομα που δεν γνωρίζει καλά.

Με βάση τα στοιχεία της μελέτης επίσης, προκύπτει ότι το 61% των συμμετεχόντων δείχνει διατεθειμένο να κάνει το εμβόλιο, ενώ το 53,50% ανησυχεί για τις πιθανές παρενέργειες του.

  • Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τον φονικό ιό
  • Διαβάστε εδώ όλα τα ιατρικά νέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρευνα ΟΠΑ: Μόνο το 42% των Ελλήνων προτίθεται να εμβολιαστεί

Σύψας:«Αν επιστρέψουμε σε υψηλούς αριθμούς κρουσμάτων θα ξαναγίνει lockdown»

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας