10:45 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Εξοργισμένη η πρώην συνήγορος των Τούρκων αξιωματικών για την εμφάνιση της στο προκλητικό τουρκικό βίντεο

Εξοργισμένη η πρώην συνήγορος των Τούρκων αξιωματικών για την εμφάνιση της στο προκλητικό τουρκικό βίντεο

Την έκπληξη και τη δυσαρέσκεια της εξέφρασε η Σταυρούλα Τομαρά , πρώην συνήγορος των Τούρκων αξιωματικών για την εμφάνιση της στο προκλητικό τουρκικό βίντεο του γραφείου επικοινωνίας της Τουρκικής προεδρίας.

Η δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά

“Με ένα καλομονταρισμένο επαγγελματικού τύπου βίντεο, μεταγλωττισμένο σε άψογα Αγγλικά, με συρραφή αποσπασμάτων από το Τουρκικό πραξικόπημα και την προδοτική παράδοση Οτζαλάν στην Κυβέρνηση Ετζεβίτ το 1999, το ‘δεξί χέρι’ του Ερντογάν προσβάλλει την Ελλάδα ως χώρα υπόθαλψης τρομοκρατών και ως βάρβαρο κράτος τέλεσης βασανιστηρίων σε αλλοδαπούς.

Στο βίντεο ο Φαχρετίν Αλτούν , ο Διευθυντής επικοινωνίας του Προεδρικού γραφείου στοχοποιεί με τηλεοπτικά πλάνα επιλεκτικά 3 Ελληνίδες δικηγόρους που αναλαμβάνουμε υποθέσεις ασύλου Τούρκων και Κούρδων στην Ελλάδα εδώ και χρόνια αλλά δεν έχουμε κανένα Κυβερνητικό ή πολιτικό ρόλο.

Με έκπληξη και με δυσαρέσκεια διαπίστωσα ότι ‘παίζω’ (στο 2:04′ ) σε μεταγλωττισμένο βίντεο προπαγάνδας της Τουρκικής Προεδρίας που προσβάλλει με συκοφαντίες διεθνώς τη χώρα μου. Με προβλημάτισε επίσης ότι στο βίντεο δεν υπάρχει κανένα απολύτως πλάνο από τους 3 Καθηγητές Νομικής και τους άλλους άνδρες δικηγόρους που εκπροσώπησαν τους «8» .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γ. Κώτσηρας: «Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ένα δομικό στοιχείο στο οποίο βασίζεται το κράτος δικαίου»

 


Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι του Προέδρου Ερντογάν εκδηλώνουν την απαξίωση τους προς την Ελλάδα για την έκβαση των υποθέσεων των Τούρκων στρατιωτικών απομονωνοντας και στοχοποιώντας τηλεοπτικά 3 γυναίκες δικηγόρους υπεράσπισης, με τον ίδιο ακριβώς άξεστο τρόπο που προέβαλαν την περιφρόνηση τους για την ΕΕ στο πρόσωπο της Ευρωπαίας Επιτρόπου Ούρσουλα Φον ντερ Λάγιεν, την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναρωτιέμαι αν με τέτοια φθηνή επικοινωνιακή σημειολογία που εντοπίζεται μόνο σε γυναίκες δείχνουν το μπόι τους και τον ανδρισμό τους και στα διεθνή φόρα οι στενοί εκπρόσωποι του Τούρκου Προέδρου.

Γνωρίζω ότι στην Τουρκία από το 2005 δολοφονούνται ετησίως πάνω από 400 γυναίκες.

Άραγε οι άνθρωποι του Προέδρου Ερντογάν γνωρίζουν ότι στα Ελληνικά οι λέξεις ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ,ΙΣΧΥΣ είναι γένους θηλυκού;

 

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΜΑΡΑ,

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας