13:04 Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Φαρ Γουέστ τα σχολεία του Αγρινίου

Φαρ Γουέστ τα σχολεία του Αγρινίου
  • Πολυβόλο όπλο, γεμιστήρες και 119 φυσίγγια βρέθηκαν σε σχολείο του Αγρινίου
  • Τα αντικείμενα ήταν κρυμμένα σε ψευδοροφή μίας τάξης, αλλά ένας δαιμόνιος μαθητής τα ανακάλυψε
  • Μήνυση κατά αγνώστων από την Αστυνομία, “εικάζουμε πως είναι κάτι από το μακρινό παρελθόν”, ισχυρίζεται ο σύλλογος των καθηγητών
  • Μόλις πρόσφατα σε σχολεία του Αγρινίου είχαν συλλκηφθεί 17 παιδιά που έκαναν επιθέσεις με ναφθαλίνη 

 

Κι ενώ δεν έχουν περάσει ακόμη πολλές μέρες από τον εντοπισμό της συμμορίας 17 ανήλικων παιδιών από σχολεία του Αγρινίου που πετούσαν ναφθαλίνη σε υγρή μορφή (αναμεμειγμένη με νερό) μέσα σε τάξεις κατά τη διάρκεια μαθημάτων ή και στους διαδρόμους των σχολικών συγκροτημάτων (με αποτέλεσμα, μάλιστα, δύο μαθητές να οδηγηθούν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά μαθήματα), ένα νέο περιστατικό ήρθε να ταράξει την ήρεμη… διδασκαλία των σχολείων της Αιτωλοακαρνανίας.

Ένας μαθητής θέλησε να διορθώσει το κομμάτι μίας ψευδοροφής και αντιλλήφθηκε πως κάτι υπάρχει κρυμμένο σε αυτή. Μόλις οι εκπαιδευτικοί κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται – πρυροβόλο όπλο, γεμιστήρες, και φυσίγγια, κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία!

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα σε βάρος άγνωστου δράστη. Η δικογραφία αναφέρει: Στις 10-11-2017, το μεσημέρι, βρέθηκαν από μαθητές, επιμελώς κρυμμένα σε ψευδοροφή, σε Λύκειο του Αγρινίου, ένα πυροβόλο όπλο, παλιάς κατασκευής και τέσσερις γεμιστήρες με (119) φυσίγγια πιστολιού και πολεμικού όπλου.
Τα ανωτέρω κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

O Σύλογος διδασκόντων του 5ου ΓΕΛ Αγρινίου, αρχικά δεν θέλησε να πάρει θέση και στη συνέχεια επέλεξε να προβεί στην εξής ανακοίνωση: «Θεωρούμε ότι πρόκειται για γεγονός, που εικάζουμε ότι έχει τελεστεί στο μακρινό παρελθόν, μεμονωμένο και ξένο προς το ήρεμο σχολικό περιβάλλον μας και την αγαστή συνεργασία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.»

Οι αρχές δεν έχουν διαπιστώσει ακόμη τη… χρονολογική προέλευσε του οπλισμού, αλλά δεν φαίνεταιθ και τόσο παλιά δραστηριότητα.

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας