10:58 Κυριακή 3 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Franchise Awards 2024: Σημαντική διάκριση για τα 85 καταστήματα Protergia στην κατηγορία BE SPOKEN FRANCHISE

Franchise Awards 2024: Σημαντική διάκριση για τα 85 καταστήματα Protergia στην κατηγορία BE SPOKEN FRANCHISE

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα Franchise Awards η κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Η Protergia βραβεύθηκε στην κατηγορία BE SPOKEN FRANCHISE, για την προσπάθειά της στους τομείς της στρατηγικής και της διαφήμισης, αλλά και ενεργειών που την έφεραν πιο κοντά στους καταναλωτές.

Η Protergia δίνει μεγάλη αξία στο δίκτυο καταστημάτων της, το οποίο σήμερα αποτελείται από 85 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και διαρκώς διευρύνεται. Μέσα από τα καταστήματα και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, η Protergia προσφέρει στους καταναλωτές την ευκαιρία να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο, να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της ενέργειας που τους αφορούν και να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για εκείνους.

 Η εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσει το δίκτυο Franchise στηρίζοντας τους νέους επιχειρηματίες του κλάδου που θέλουν να ξεχωρίσουν και να κάνουν το νέο τους εγχείρημα με την ασφάλεια και την εγγύηση της Protergia και κατ’ επέκταση της MYTILINEOS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξανδρος Εξάρχου: Η Άκτωρ χρηματοδότησε με €40 εκατ. ευρώ το Μετρό Θεσσαλονίκης αμέσως μετά την ανάληψη του ελέγχου της από τον Όμιλο Intrakat

PRODEA Investments: Η μεγαλύτερη ελληνική ΑΕΕΑΠ ενισχύει τη θέση της στον υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακό κλάδο αυξάνοντας στο 80% τη συμμετοχή της στην Mediterranean Hospitality Venture

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας