17:19 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Γ, Παπανδρέου - ΚΙΝΑΛ: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του

Γ, Παπανδρέου - ΚΙΝΑΛ: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του

Μέσω του Facebook αποφάσισε να απευθυνθεί  στον κόσμο ο Γιώργος Παπανδρέου προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.  Το μήνυμα αυτό ολοκληρώνεται με τον Γιώργο Παπανδρέου να ζητά την στήριξη με το σύνθημα «Υπογράφω – Στηρίζω Γιώργο Α. Παπανδρέου» που παραπέμπει σε συγκεκριμένο λινκ.

Αναλυτικά αναφέρει την ανάρτηση του: «Φίλες και φίλοι,

Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη. Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Σιδηροδρομικά έργα 3,3 δισ. σε όλη την Ελλάδα

Λοβέρδος – Χανιά: Το ΚΙΝΑΛ απέτυχε. Αν εκλεγώ πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας