Γιατί ο Χρήστος Καλογρίτσας αποτελεί “βόμβα” για τον ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί ο Χρήστος Καλογρίτσας αποτελεί “βόμβα” για τον ΣΥΡΙΖΑ

Η είδηση ότι ο “κόκκινος εργολάβος” Χρήστος Καλογρίτσας προσέλαβε ως δικηγόρο τον “πολέμιο” του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Λοβέρδο, προκάλεσε -αρχικά- πολλά ερωτήματα. Από την πρώτη στιγμή το eReportaz αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη κίνηση μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς σηματοδοτεί την οριστική ρήξη του επιχειρηματία με το περιβάλλον της Κουμουνδούρου.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας δεν είναι μια τυχαία περίπτωση επιχειρηματία. Ούτε “αντίπαλος” που κάποιος θέλει να βάλει απέναντί του. Γνωρίζει πολλά. Και φέρεται να έχει στοιχεία για πολλές πράξεις, ενέργειες, παροτρύνσεις της πρώην παρέας του Μαξίμου. Κάτι που άφησε να διαφανεί και από την πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λοβέρδος στην ανακοίνωση περί μη πτώχευσης του Ομίλου Καλογρίτσα.

Αυτό το οποίο πληροφορούμαστε εμείς είναι ότι εδώ και καιρό έχει αραιώσει η επικοινωνία του Καλογρίτσα με τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως τον πρώην πρωθυπουργό Νίκο Παππά, τον Αλέξη Τσίπρα ακόμη και με τον κουμπάρο του, Χρήστο Σπίρτζη.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας φέρεται εξοργισμένος με την συμπεριφορά που του επιφύλαξαν και το γεγονός ότι τον χρησιμοποίησαν αρχικά για να στηθεί κανάλι και στη συνέχεια εφημερίδα και στη συνέχεια κνάλι και στην συνέχεια τον πέταξαν μόνο και αβοήθητο στο λάκο των λεόντων. Είναι προφανές ότι βάσει όσων αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ο Χρήστος Καλογρίτσας μετατράπηκε σε “τοξικό πρόσωπο” για τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ερώτημα είναι:

  • ποιος τον έβαλε να τα κάνει κάνει όλα αυτά;
  • ήταν όνειρό του να καταστεί μιντιάρχης και συγκεκριμένα καναλάρχης;
  • ή κάποιοι τον ώθησαν σε συγκεκριμένες επιλογές;

Πληροφορούμαστε ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που θα γίνει το μεγάλο ΜΠΑΜ. Και ότι πολλά από τα μυστικά της υπόθεσης άρχισαν να ξετυλίγονται όχι στην Ελλάδα αλλά στην παγωμένη -αυτόν τον καιρό- Ελβετία!

Σχόλια