0:37 Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Γίγαντας μνήμης ξέχασε που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του το 1997 και το βρήκε χθες!

Γίγαντας μνήμης ξέχασε που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του το 1997 και το βρήκε χθες!

Άξιος συγχαρητηρίων είναι ένας Γερμανός κάτοικος Φρανκφούρτης ο οποίος το μακρινό 1997 άφησε – πέραν των συνηθειών του – το αυτοκίνητό του σε ένα πάρκινγκ ενός βιομηχανικού οικοδομικού συγκροτήματος και την επόμενη μέρα δεν θυμόταν που είναι.

Σίγουρος ότι το του έκλεψαν, πήγε και έκανε αναφορά κλοπής και το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας της Φρανκφούρτης ανέλαβε την υπόθεση που στην πραγματικότητα δεν ήταν υπόθεση, καθώς το αυτοκίνητο απλά περίμενε ατάραχο τον ιδιοκτήτη του.

Το οικοδομικό συγκρότημα, ωστόσο, οδεύει προς κατεδάφιση και όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε να βρει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, διότι εμπόδιζε το έργο των εργολάβων, το όνομά του βρέθηκε σε έναν σκονισμένο φάκελο καταγγελίας κλοπής.

Ο 76χρονος σήμερα, 56χρονος τότε, Γερμανός ιδιοκτήτης, αναγνώρισε φυσικά το αυτοκίνητό του, το οποίο ούτε καν έπαιρνε μπροστά και αναγκαστικά οδηγήθηκε σε κλίμα συγκίνησης στα παλιοσίδερα.

Το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης; Ότι στην ιστοσελίδα INDEPENDENT που αλλιεύσαμε το θέμα, συνοδεύεται από τη φωτό ενός παλιού… ελληνικού αυτοκίνητου!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας