3:53 Παρασκευή 24 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Γιώργος Πατούλης: “Τους επιστρέφω τη λάσπη που εκτόξευσαν προς το πρόσωπό μου” – Απαντά με έγγραφα στις κατηγορίες περί λογοκλοπής

Γιώργος Πατούλης: “Τους επιστρέφω τη λάσπη που εκτόξευσαν προς το πρόσωπό μου” – Απαντά με έγγραφα στις κατηγορίες περί λογοκλοπής

Στην αντεπίθεση περνά ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.  “Πρωτότυπη και αυθεντική η αξιολόγηση του ειδικού μέρους της διδακτορικής μου διατριβής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών” σημειώνει ο κ. Πατούλης, απαντώντας στις κατηγορίες περί λογοκλοπής.  

“Επιστρέφω στο ΣΥΡΙΖΑ, στα στελέχη του και την κομματική του εφημερίδα τη λάσπη που εκτόξευσαν προς το πρόσωπό μου. Αν δεν ανακαλέσουν άμεσα και δεν ζητήσουν συγγνώμη , η προσφυγή στη Δικαιοσύνη αποτελεί για μένα μονόδρομο” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής δίνει στη δημοσιότητα το έγγραφο της Ιατρικής Σχολής, καθώς και το εξώδικο που απέστειλε προς την εφημερίδα Αυγή.

 

Ολόκληρη η δήλωσή του:

‘Τις τελευταίες τρεις ημέρες δέχομαι μια διαρκή , ανήθικη και συκοφαντική επίθεση που εκπορεύεται από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου και την κομματική εφημερίδα ΑΥΓΗ , την οποία αναπαραγάγουν με δημόσιες τοποθετήσεις τους κάθε λογής κομματικά στελέχη και δήθεν επιστήμονες που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επίκεντρο της επίθεσης, βρίσκεται ο αβάσιμος ισχυρισμός τους πως η διδακτορική μου διατριβή αποτελεί αποτέλεσμα λογοκλοπής .

Δυστυχώς γι αυτούς, χρειάστηκαν μόλις δύο ημέρες για να καταρρεύσει το συκοφαντικό και ψευδές αφήγημα της δήθεν λογοκλοπής, αφού με έγγραφο- βεβαίωση που χορηγήθηκε μετά από αίτησή μου, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών , Καθηγητής κ. Γεράσιμος Σιάσος, χαρακτηρίζει ως «πρωτότυπη και αυθεντική η αξιολόγηση του ειδικού μέρους της διδακτορικής διατριβής » μου.

Έχουμε λοιπόν από τη μια το έγγραφο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κι από την άλλη τους ανώνυμους συντάκτες της ΑΥΓΗΣ και τα επώνυμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσαν να ζητήσουν με δηλώσεις και άρθρα τους την παραίτησή μου.

Για μια ακόμη φορά συγκρούονται το ΦΩΣ με το ΣΚΟΤΑΔΙ. Είμαι όμως βέβαιος ότι για μια ακόμη φορά, το ΦΩΣ θα νικήσει το σκοτάδι.

Επιστρέφω στο ΣΥΡΙΖΑ, στα στελέχη του και την κομματική του εφημερίδα, τη λάσπη που εκτόξευσαν προς το πρόσωπό μου.

Με εξώδικο που ήδη απέστειλα προς την εφημερίδα ΑΥΓΗ και τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που με δημόσιες δηλώσεις τους με χαρακτήρισαν «λογοκλόπο», ζητώ να ανακαλέσουν άμεσα τους ισχυρισμούς τους και να μου ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.

Σε διαφορετική περίπτωση, είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω στη Δικαιοσύνη και να διεκδικήσω την ηθική και οικονομική μου αποζημίωση. Θα προσφύγω επίσης σε επόμενο στάδιο και προς την ΕΣΗΕΑ , ζητώντας να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα σε βάρος όσων υποτάσσουν την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, στην κομματική σκοπιμότητα.

Προσωπικά, δεν με αγγίζουν οι συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του. Αυτό που με απασχολεί, είναι η γνώμη των πολιτών. Οι πολίτες είναι αυτοί που στηρίζουν την πολιτική μου πορεία μέχρι σήμερα κι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης δεν θα επιτρέψω να διαταραχθεί με ψέματα και συκοφαντίες.

Γνωρίζω καλά λόγω της μεγάλης πολιτικής μου εμπειρίας, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του θα προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν το κύρος της Ιατρικής Σχολής. Αυτό κάνουν πάντα , άλλωστε, αφού δεν τα έχουν καλά ούτε με την επιστημονική αλήθεια, ούτε με την Αριστεία. Τους ενοχλούν οι άριστοι γιατί δεν πέφτουν εύκολα θύματα της ανήθικης προπαγάνδας και της καταστροφικής για την Πατρίδα μας ιδεοληψίας τους. Με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρονται και με τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, όταν οι αποφάσεις τους δεν τους είναι αρεστές.

Με το ΣΥΡΙΖΑ , την εφημερίδα και τα στελέχη του, θα δώσουμε κι άλλες πολιτικές μάχες στο άμεσο μέλλον. Είμαι βέβαιος ότι με τη στήριξη των πολιτών , με την υπεροχή των αρχών και αξιών μας, τις μάχες αυτές θα τις κερδίσουμε ξανά”.

Το έγγραφο της Ιατρικής Σχολής

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας