23:41 Τετάρτη 29 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Γκάφα; Παρουσιάστηκε ως διαφημιστική δαπάνη της ΕΥΔΑΠ η λίστα της Attica Bank

Γκάφα; Παρουσιάστηκε ως διαφημιστική δαπάνη της ΕΥΔΑΠ η λίστα της Attica Bank

Σε…γκάφα (;) φαίνεται ότι υπέπεσε η διαδικτυακή σελίδα του «Βήματος» καθώς εμφάνισε ως λίστα με τη διαφημιστική δαπάνη της ΕΥΔΑΠ σε sites για το 2015 μια… άσχετη λίστα! Για την ακρίβεια, βάπτισε ως “λίστα ΕΥΔΑΠ” μια άλλη  λίστα που σύμφωνα με νομικούς κύκλους αφορά τις διαφημίσεις της Αttica Bank και βρέθηκε στην κατοχή του Τάκη Μαυρίκου.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές με τις οποίες συνομίλησε το ereportaz.gr το πιθανότερο σενάριο είναι ο “εκδότης” να προμηθεύτηκε την συγκεκριμένη λίστα από τον Τάκη Μουσσά ο οποίος αποδεικνύεται ότι έλυνε και έδενε στην Attica Bank, παρά την προσπάθεια της τράπεζας να υποβαθμίσει την σχέση της με τον προφυλακισμένο δημοσιογράφο, λέγοντας ότι λίγες ημέρες πριν από την σύλληψη είχε λήξει η σύμβασή του!

Από την συγκεκριμένη λίστα όμως προκύπτει και κάτι άλλο. Ότι οι συγκατηγορούμενοι είχαν στενή σχέση μεταξύ τους καθώς δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι η συγκεκριμένη λίστα περιήλθε στην κατοχή του Μαυρίκου! 

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα σάιτ του “εκδότη” εμφανίζονται να λαμβάνουν μεγάλα ποσά, 4.500 ευρώ εμφανίζεται να λαμβάνει το stokokkino.gr, ενώ καλά deal έχουν κλείσει και τα σάιτ συμφερόντων του έτερου κατηγορουμένου, Χρήστου Φράγκου.

Η… γκάφα

Ήδη μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος πολλοί ιστότοποι και διαδικτυακά Μέσα άρχισαν να… ψάχνονται για τα deal που είχαν κλείσει (!) μάλλον εν αγνοία τους με την ΕΥΔΑΠ. Η εξήγηση που δίνεται είναι απλή.

Όπως επισημαίνουν στο ereportaz.gr, πρόσωπα που γνωρίζουν την δικογραφία η λίστα δεν αφορά στη διαφημιστική δαπάνη για το 2015 της ΕΥΔΑΠ, αλλά της Attica Bank. Ο τρόπος που βρέθηκε στην κατοχή του Μαυρίκου, εξηγείται από δικαστικούς κύκλους όπως προαναφέραμε.

Η ΕΥΔΑΠ με ανακοίνωσή της διαψεύδει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο πλήρωνε 66 ιστοσελίδες.

Χαρακτηριστικά σημειώνει: “Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει την κοινή γνώμη ότι η λίστα που εμφανίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.vima.gr με τίτλο ‘’66 sites με €170.000 τον μήνα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ’’ ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα”.

Η λίστα που δημοσιεύτηκε 

λιστα αττικης 2 λιστα αττικής

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας