0:02 Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Γλέντια στο Twitter από την απίστευτη δήλωση Κοργιαλά: Προτιμώ μια τσιπούρα από μια γυναίκα

Γλέντια στο Twitter από την απίστευτη δήλωση Κοργιαλά: Προτιμώ μια τσιπούρα από μια γυναίκα

Για τον γιο του, την σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου μετά τον χωρισμό τους, καθώς και την απόφασή του να αποτραβηχτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ναύπακτο, μίλησε ο διάσημος τραγουδιστής Δημήτρης Κοργιαλάς στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου.

“Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά κι ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου, επειδή είναι πιο ελεύθερη. Δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου, αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός”, είπε ο γνωστός μουσικός.

“Δε θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει την ελευθερία. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς”, συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Όσο για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ο ίδιος δήλωσε πως το έχει κάνει και θέλει να κάνει και τις επόμενες δόσεις.

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς», συμπλήρωσε.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, δηλώνοντας πως το έχει κάνει και θέλει να κάνει και τις επόμενες δόσεις, αλλά και να πετάξει μια… βόμβα για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του πλέον με τις γυναίκες.

«Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός», είπε ο μουσικός.

πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ζήνα Κουτσελίνη παρουσίασε τους νέους συνεργάτες της εκπομπής της

Ρεχάγκελ: Ο «Βασιλιάς Ότο» είναι εδώ…

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας