15:47 Τρίτη 5 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Η Έλενα Ακρίτα αποκάλυψε τη βουλευτική αποζημίωση - Δείτε πόσα παίρνουν οι βουλευτές

Η Έλενα Ακρίτα αποκάλυψε τη βουλευτική αποζημίωση - Δείτε πόσα παίρνουν οι βουλευτές

Η νεοεκλεγείσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα , επιμένει στην πολιτική του «όλα στο φως και δημοσίευσε στα social και την βουλευτική της αποζημίωση του Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της στον Instagram η κ. Ακρίτα για τον μήνα Δεκέμβριο του 2023 η βουλευτής έλαβε καθαρά το πόσο των 4.832,25 ευρώ, ενώ όπως διευκρινίζει στην ανάρτηση της:

« Στο πόσον προστίθενται 300€ για τέσσερις συμμετοχές σε Κοινοβουλευτικές Μόνιμες Επιτροπές. Όπως κάνω κάθε μήνα, στα τέλη Νοεμβρίου θα ενημερώσω αναλυτικά τους πολίτες για την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα. Είναι χρέος μου.» Ο μεικτός της μισθός ανέρχεται στα 7.000,34 ευρώ. Η βουλευτής είχε δημοσιεύσει στα social και την βουλευτική της αποζημίωση για το μήνα Αύγουστο.

Η κυρία Ακρίτα φέρεται, σύμφωνα με το εκκαθαριστικό του Αυγούστου να εισέπραξε το ποσό 4.832,25 ευρώ «μηνιαίο καθαρό ποσό» και άλλα 220 ευρώ από επιτροπές για τρεις συνεδριάσεις .

Ο μεικτός μισθός της κ. Ακρίτα είναι 7.000, 34 ευρώ και από αυτό το ποσό γίνεται παρακράτηση υπέρ κόμματος, (ΣΥΡΙΖΑ) 1027,01 ευρώ.

Όπως ανέφερε τότε στην ανάρτηση της : «Βουλευτικές αποζημιώσεις – όλα στο φως! Επειδή εσείς οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνετε τις μηνιαίες αποδοχές μας, δικαιούστε να γνωρίζετε τα ακριβή ποσά μέχρι το τελευταίο σεντ. Δημοσιεύω εδώ λοιπόν, τις δικές μου αποδείξεις: Μηνιαίο καθαρό πληρωτέο ποσό 4.832,25 -Συμμετοχή σε επιτροπές 220,50».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας