More

  Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου εξασφάλισε 35 θέσεις για όσους θέλουν να τρέξουν μαζί της στις διαδρομές του κλασσικού Μαραθωνίου

  Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛ.Ο.Κ.) εξασφάλισε 35 θέσεις για ανθρώπους που θέλουν να τρέξουν μαζί της τις διαδρομές του κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

  Η ανακοίνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου έχει ως εξής:

  Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την φετινή προκήρυξη για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους δρόμους των 5 & 10 χιλιομέτρων, στους οποίους ανελλιπώς συμμετέχουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την ομάδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου – ΕΛΛ.Ο.Κ., η οποία κάθε χρόνο μεγαλώνει και ισχυροποιεί την παρουσία της.

  Φέτος, δεδομένων των συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία, θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές και θα είναι πολύ μειωμένος ο αριθμός των συμμετοχών στους αγώνες, αλλά και στις ομάδες που συμμετέχουν.

  Η ΕΛΛ.Ο.Κ. για φέτος και με τα μέχρι σήμερα ισχύοντα, κατάφερε να εξασφαλίσει τις παρακάτω περιορισμένες θέσεις για το κάθε αγώνισμα :

  Αυθεντικός Μαραθώνιος (& δυναμικό βάδισμα)  5 άτομα

  Αγώνας  10  χιλιομέτρων   10 άτομα

  Αγώνας   5   χιλιομέτρων   20 άτομα

  Αυτό σημαίνει ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας δηλώσεων συμμετοχής και δεν θα μπορούμε να εγγυηθούμε τη δυνατότητα περισσότερων συμμετοχών παρά μόνο προς το τέλος της διαδικασίας, εφόσον υπάρξει σχετική διαθεσιμότητα από τη διοργάνωση. Επίσης θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στις συμμετοχές μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου αν προκύψει κάποιο κώλυμα χωρίς κανένα πρόβλημα.

  Υπάρχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με πέρσι όσον αφορά τη συμμετοχή καθώς υπάρχουν μόνο πακέτα ενισχυμένα και πλήρη τα οποία όπως θα δείτε στην φόρμα, έχουν λίγο μεγαλύτερο κόστος συμμετοχής, ενώ δεν υπάρχουν για φέτος τα απλά πακέτα συμμετοχής. Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι το κόστος συμμετοχής μέσα από ομάδες (όπως η δική μας) είναι μικρότερο σε σχέση με το κόστος μιας μεμονωμένης εγγραφής.

  Διαβάστε την πολιτική ακυρώσεων της διοργάνωσης, σε περίπτωση ασθένειας από covid19 ή της ακύρωσης των αγώνων, όπου αναφέρεται ότι θα υπάρχει μία παρακράτηση μέρους του ποσού συμμετοχής ανάλογα με το αγώνισμα.

  Η κατάθεση των χρημάτων για την εγγραφή θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2020, το αργότερο προκειμένου να κατατεθεί η ομαδική δήλωση στις 15 Σεπτεμβρίου 2020 από εμάς.

  Κλείνοντας να τονίσουμε ότι και φέτος η συμμετοχή αφιερώνεται την πλατφόρμα διαλόγου All.Can Greece, την οποία θα στηρίξουμε ενεργά καθώς ήδη μπαίνουμε στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας της στη χώρα μας.

  Για κάθε επιπλέον πληροφορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και περιμένουμε με χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Κορωνοϊός: 50 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 24 στις πύλες εισόδου της χώρας

  Κοντά σε νέο μοριακό τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού από Έλληνες ερευνητές μεταδίδει το Reuters

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Αλλαγές για τις τραπεζικές συναλλαγές από 4/8/2020

  Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ενημερώνει τους συναλλασσόμενους για τις συναλλαγές που δεν θα μπορούν να διενεργούν στα τραπεζικά καταστήματα από την Τρίτη, 4 Αυγούστου...

  Επικίνδυνη πυρκαγιά στην Αίγινα

  Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας σε δασική έκταση μεταξύ της Αιγινήτισσας και της Πέρδικας στην...

  Ελληνοτουρκικά: 24/08 η πρώτη συνάντηση

  Από την εβδομάδα που εκκινεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, ενδεχομένως κι εκείνη την ημέρα, έχει προγραμματιστεί η συνάντηση, εκτός απροόπτου, για τον επόμενο γύρο...

  Ανασχηματισμός του κυβερνητικού σχήματος

  Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία λεπτά άρχισε η τελική φάση επαφών από το πρωθυπουργικό γραφείο για τους υπουργούς και τους υφυπουργούς που μετακινούνται ή...

  Κορωνοϊός: 77 νέα κρούσματα, αυξάνεται η ανησυχία

  Σήμερα ανακοινώνονται 77 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός...