18:17 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Η επιχείρηση επαναπατρισμού στο ΠΑΣΟΚ μέσω του Γιώργου

Η επιχείρηση επαναπατρισμού στο ΠΑΣΟΚ μέσω του Γιώργου

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου. Ήδη με την σημερινή του ανακοίνωση μας έχει προϊδεάσει όλους, όμως, όπως τόνιζαν στο ereportaz πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά του, ο πρώην Πρωθυπουργός έχει πάρει τις αποφάσεις του και θα τις ανακοινώσει.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του με όλους τους άλλους υποψηφίους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, θα μεταβεί την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στην Τουρκία αλεσμένος του μουσικού και ποιητή Ομέρ Ζουλφού Λιβανελί σε εκδήλωση που διοργανώνει στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και μαζί θα απαντήσει στο βασικό ερώτημα γιατί θέτει υποψηφιότητά.

Πληροφορίες του ereportaz αναφέρουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου λαμβάνοντας πάρα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα και μέσα από το ΠΑΣΟΚ, αλλά κυρίως από πρώην στελέχη και ψηφοφόρους που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για το Σύριζα, είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να φέρει σε επιτυχία μία μεγάλη επιχείρηση επαναπατρισμού στο ΠΑΣΟΚ των ψηφοφόρων που πήγαν στο Σύριζα και να μπορέσει να μεγαλώσει την παράταξη με ποσοστά που θα ξεπερνούν το 15%.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Παπανδρέου: Η αινιγματική ανάρτηση στο facebook από τη συμπλήρωση 40 ετών από την επικράτηση του ΠΑΣΟΚ

40 χρόνια μετά την 18η Οκτωβρίου 1981 το όνομα Παπανδρέου επιστρέφει στην επικαιρότητα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας