12:31 Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Η εθνική Ελλάδας άρχισε εντατικά μαθήματα ... σάμπας

Η εθνική Ελλάδας άρχισε εντατικά μαθήματα ... σάμπας

Ήρθε λοιπόν η ώρα για το μεγάλο άλμα της εθνικής ομάδας για τα γήπεδα της Βραζιλίας. Ήμουν σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα και ήμουν ίσως από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που μίλησαν ακόμα και για τρία γκολ που θα μπορούσε να επιτύχει η ελληνική ομάδα.

Πώς αυτό; Για τον απλούστατο λόγο ότι γνωρίζω τη νοοτροπία, την φυσιογνωμία, και την θέληση αυτών των παιδιών να διακριθούν. Γνωρίζουν όσο οτιδήποτε άλλο και έχουν την ανάλογη ωριμότητα να παίρνουν αποτελέσματα ακόμα και κάτω απ τις πιο δύσκολες συνθήκες, που αφορούν ατμόσφαιρα γηπέδου, κατάσταση χλοοτάπητα και κρισιμότητα αγώνα. Όλα αυτά τα πράγματα τα ‘χεις ή δεν τα έχεις. Και αυτά τα παιδιά τα έχουν.

Ίσως είναι το μεγάλο εφόδιο για την υπόθεση πρόκριση που προσωπικά πιστεύω ότι θα την πάρουν ό,τι και αν συναντήσουν στο Βουκουρέστι γιατί ξέρουν πώς να μείνουν συγκεντρωμένοι και κάνουν focus στον στόχο τους. Η υπόθεση πρόκριση φέρνει και χρήματα στα ταμεία της ΕΠΟ – υπολογίζεται πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ- και χρήματα στις τσέπες των ποδοσφαιριστών -υπολογίζεται ότι τουλάχιστον τα μισά θα είναι τα πριμ- αλλά και εκτινάσσουν το ποδοσφαιρικό τους κασέ στα ύψη.
Θα ήταν παράλειψη απ’ τη δική μου την πλευρά να μη κάνω ιδιαίτερη μνεία σ’ αυτήν την συγκλονιστική ποδοσφαιρική φυσιογνωμία, όπως δείχνει τουλάχιστον μέχρι στιγμής, τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Κώστας τα δίνει όλα και θα τα πάρει όλα. Είναι σπάνιο ταλέντο και αυτή τη στιγμή χωρίς καμία υπερβολή είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει από πλευράς δεινού σκόρερ τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά γήπεδα
Την Τρίτη το βράδυ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Βουκουρέστι. Απλώς μια ευχή, καλή επιτυχία. Από ‘κεί και πέρα θα τα ξαναπούμε την Τετάρτη πιστεύοντας ότι το γράψιμο σ αυτόν τον φιλόξενο διαδικτυακό τόπο θα γίνει με περίσσιο οίστρο χαράς και ευτυχίας.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας