7:03 Τρίτη 28 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Η οργισμένη αντίδραση του Μιχαλολιάκου μετά την αποχώρηση Κασιδιάρη

Η οργισμένη αντίδραση του Μιχαλολιάκου μετά την αποχώρηση Κασιδιάρη

Την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή και τη δημιουργία δικού του κόμματος ανακοίνωσε σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης. Η αντίδραση του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν άμεση με μια οργισμένη ανάρτηση:

Δήλωση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου – 21η Μαΐου 2020

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Η Χρυσή Αυγή έχει αντέξει πολλά και τίποτε δεν στάθηκε ικανό για να την «τελειώσει».

Τίποτε δεν είναι δυνατό για να σταματήσει τον αγώνα μας, έναν αγώνα που θα συνεχιστεί χωρίς εκπτώσεις Ιδεών και συμβιβασμούς και χωρίς προπαντός συναλλαγές με τους πεμπτοφαλαγγίτες ψευτοπατριώτες που μας πολέμησαν και μας πολεμούν.

Όλοι αυτοί που σήμερα είτε έχουν αποχωρήσει, είτε κατακρίνουν την τακτική μας, θα διαπιστώσουν από τις μελλοντικές εξελίξεις ότι θα δικαιωθούμε.

Σας καλώ όλους σε έναν υπέροχο αγώνα για Ιδέες και Ιδανικά ενάντια σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο Σύστημα. Μας πολεμούνε όλοι, άρα πάμε καλά…

Μην ξεχνάτε το παλιό μας σύνθημα: «Η Πίστη είναι πιο δυνατή και από την Φωτιά».

Με αυτή την Πίστη στην καρδιά μας, υψώνουμε τα λάβαρά μας στον Ήλιο και εξαπολύουμε την πρόκλησή μας στα αστέρια.

Όσοι Ζωντανοί, Παρόντες στο Εθνικό Προσκλητήριο.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Που διαφώνησαν Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτοδότη ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε από τον Νίκο Μιχαλολιάκο να του παραδώσει τα κλειδιά του κόμματος και να το οδηγήσει αυτός ως νέος αρχηγός και με νέο όνομα στις εκλογές. Προϋπόθεση γι’ αυτό ήταν να μη γίνουν άμεσα εκλογές.

Όμως ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε άλλα σχέδια. Πρώτη προτεραιότητα ήταν να περιμένει το τέλος της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης και στη συνέχεια να αυτοαναγορευτεί σε επίτιμο αρχηγό του κόμματος. Επόμενο βήμα θα ήταν η ανακήρυξη του Ηλία Κασιδιάρη σε εκτελεστικό αρχηγό.

Κανένας από τους δύο άντρες δε συμφώνησε με τις προτάσεις του συνομιλητή του και ο βουλευτής αποχώρησε οργισμένος από τη Χρυσή Αυγή ξεκινώντας να φτιάξει ένα ίδιο μόρφωμα, με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά νέα πρόσωπα και όνομα.

Το νέο κόμμα Η. Κασιδιάρη

Ο μέχρι πρότινος υπαρχηχός του Νίκου Μιχαλολιάκου ανακοίνωσε με βίντεο νέο εθνικιστικό κόμμα που θα κινείται στα πρότυπα των ευρωπαικών ακροδεξιών κομμάτων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μετέχει πλέον στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, διότι η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή μάλιστα σημειώνει ότι «έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνία».

Δείτε το βίντεο του Η. Κασιδιάρη:

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας