2:57 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Η πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη μετά το συνέδριο: Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή.

Η πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη μετά το συνέδριο: Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή.

Την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και την αναβολή των εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε το Συνέδριο καθώς πέρασε η πρόταση που κατέθεσαν οι Σωκράτης Φάμελλος, Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «κάποιους που έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές» και τόνισε «Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας» προτείνοντας «Επανίδρυση και Νέα όργανα».

Η ανάρτηση

Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας.
Δικό σας είναι.

Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία και να πάμε σε ένα νέο ρινγκ.

Τι κάνουμε όλοι εμείς απέναντι σε αυτούς τους λίγους;
Επανίδρυση.
Νέα Όργανα.
Αξιοπιστία.
Αξιοκρατία.
Ανάσα δημοκρατίας τώρα.
Λύτρωση τώρα.
Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή.

Δεν πάει σε εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ – Χαμός με Κασσελάκη και Γεροβασίλη στο φινάλε του συνεδρίου  

ΣΥΡΙΖΑ: «Αρένα» το Συνέδριο – Κασσελάκης: «Έπεσαν οι μάσκες, δεν πάμε σε εκλογές»

Με ανταλλαγή… πυρών μεταξύ του του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, και της Όλγας Γεροβασίλη, ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες που έριξαν και την αυλαία του συνεδρίου του κόμματος.

Σε μία πραγματική «αρένα» μετατράπηκε το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία ημέρα των εργασιών έπειτα από την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο πρόεδρος του κόμματος σε ένα ανοιχτό και δημόσιο debate με την Όλγα Γεροβασίλη διαφώνησαν για τις εκλογές και το χρόνο που θα στηθούν οι κάλπες. Ο κ. Κασσελάκης επέμεινε για κάλπες στις 10 Μαρτίου, η Όλγα Γεροβασίλη διαφώνησε: «Αν θέλεις εκλογές στις 10 Μαρτίου να τις κάνεις μόνο σου να δούμε τι θα πάρεις» είπε η βουλευτής.

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης  απάντησε στην Όλγα Γεροβασίλη, λέγοντάς της: «Αν αποσυρθείς, δεν έχω λόγο να πάω σε εκλογές». Σε κάθε περίπτωση πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν εκλογές.

Και λίγο αργότερα ο κ. Κασσελάκης όταν είδε τους Συνέδρους να φωνάζουν κατά των εκλογών καταψηφίζοντας επί της ουσίας την πρόταση του ίδιου του προέδρου δήλωσε: «Έπεσαν οι μάσκες, δεν πάμε σε εκλογές, πάμε μπροστά…»

Στην ομιλία του πάντως ο κ. Κασσελάκης με πολύ επιθετικό τρόπο είχε μιλήσει για «εσωκομματική αντιπολίτευση», έδειξε, εμμέσως τον Αλέξη Τσίπρα ως υπεύθυνο για την εσωκομματική αναταραχή – διαβάζοντας μάλιστα αυτολεξεί αποσπάσματα της παρέμβασής του – ενώ μίλησε για «μυστικά δείπνα» και σχέδιο ώστε ο ίδιος να πάει αποδυναμωμένος στις κάλπες των ευρωεκλογών.

Σφήνα είχε μπει νωρίτερα ο Σωκράτης Φάμελλος με μία κοινή πρόταση με τον Νίκο Παππά και τον Γιώργο Τσίπρα ώστε να μη γίνουν κάλπες και να προχωρήσει το Σώμα στην επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη ώστε το κόμμα να πάει ενωμένο στη μάχη των ευρωεκλογών.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας