13:57 Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ηράκλειο: Αθωώθηκαν οι τρεις φίλοι που κατηγορούντο ότι είχαν κλέψει σχεδόν 160 κότες - Τι έδειξε η κάμερα ασφαλείας

Ηράκλειο: Αθωώθηκαν οι τρεις φίλοι που κατηγορούντο ότι είχαν κλέψει σχεδόν 160 κότες - Τι έδειξε η κάμερα ασφαλείας

Αθωώθηκαν, κατά πλειοψηφία, οι τρεις φίλοι στους οποίους αποδίδονταν ότι είχαν κλέψει σχεδόν 160 όρνιθες από διάφορα κοτέτσια, συν 25 κουνέλια, σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να έφθασε στους τρεις κατηγορούμενους, όπως τουλάχιστον αναφερόταν στη δικογραφία, από την αξιοποίηση πληροφορίων, ανώνυμα τηλεφωνήματα, τον τρόπο δράσης αλλά και τη χωρική κατανομή των παράνομων ενεργειών.

Οι 95 όρνιθες είχαν κλαπεί από το κοτέτσι του ίδιου ανθρώπου, σε δύο διαφορετικές φάσεις. Μετά την πρώτη κλοπή, ο παθόντας αποφάσισε να εγκαταστήσει στο κοτέτσι, σε μη εμφανές σημείο, κάμερα ασφαλείας. Έτσι τη δεύτερη φορά που οι δράστες επισκέφθηκαν τον χώρο του, η κάμερα κατέγραψε τον σωματότυπο και τις κινήσεις τους.

Ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να ταυτοποιηθεί με βεβαιότητα αν οι κατηγορούμενοι ήταν οι δράστες που είχαν μπει στο κοτέτσι. Το δικαστήριο τούς κήρυξε αθώους λόγω αμφιβολιών, ωστόσο μειοψήφησε μία δικαστής.

πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυτιλήνη: Σε τακτική δικάσιμο τον Ιανουάριο του 2022 ο άνδρας που κακοποίησε τον σκύλο του και ένα ανήλικο αγόρι που έσπευσε σε βοήθεια του ζώου

Αλέξης Κούγιας: «Ακόμα και ελαφρυντικά να είχε κάποιος, η ποινή δεν μπορούσε να είναι μικρότερη από 10 χρόνια»

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας