2:13 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Καταγγελία Μπεκατώρου: Αρνείται τα πάντα ο παράγοντας - Λ. Αυγενάκης: Το ήξερα νωρίτερα

Καταγγελία Μπεκατώρου: Αρνείται τα πάντα ο παράγοντας - Λ. Αυγενάκης: Το ήξερα νωρίτερα

Αρνείται κάθε σχέση με την καταγγελία περί βιασμού ο πρώην παράγοντας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας. Σε γραπτή δήλωση ο δικηγόρος του μέσω της εκπομπής του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” δήλωσε ότι δεν συνέβη ποτέ τέτοιο περιστατικό:

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τη συγκλονιστική μαρτυρία της Σοφίας Μπεκατώρου κάλεσε όλους όσοι έχουν υποστεί ανάλογες συμπεριφορές να κάνουν ένα βήμα μπροστά, για να καθαρίσει ο χώρος του αθλητισμού.

Μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι έχει γνώση ανάλογων περιστατικών κι από άλλους αθλητές. Όπως είπε μετά τη συγκεκριμένη καταγγελία από τη Σοφία Μπεκατώρου περίμενε τις νομικές κινήσεις της πρωταθλήτριας. «Έχω γίνει αποδέκτης αντίστοιχων περιστατικών πολλών αθλητών και αθλητριών, γιατί έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης. Όμως όλα αυτά είναι προσωπικές ιστορίες που δεν μπορώ να διαχειριστώ αν δεν έχω την εξουσιοδότηση από τους άμεσα εμπλεκόμενους», είπε. Ο ίδιος άφησε αιχμές για “βολεμένους παράγοντες” στις Ομοσπονδίες:

Η Ανδρονίκη Αναστασίου Γ.Γ. της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας δήλωσε στην ίδια εκπομπή ότι δέχεται πόλεμο λόγω των επερχόμενων εκλογών:

Συγκλονισμένη δήλωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ε.Ι.Ο. Αγγελική Βεντούρη:

Στην ίδια εκπομπή μίλησαν  ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος και η βουλευτής Έλενα Ράπτη η οποία δραστηριοποιείται απέναντι σε τέτοια περιστατικά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικηγόροι Μπεκατώρου: Θα πραγματοποιήσουμε σειρά διαβημάτων προς τις αρμόδιες αρχές

Αλέξης Κούγιας για καταγγελία Μπεκατώρου: Παραδειγματικές ποινές στους δράστες- “Όχι” στην ανεξέλεγκτη διαπόμπευση

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας