12:22 Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
eReportaz

Live:

Καταγγελία δανειολήπτριας: «Πήγα να πληρώσω νωρίτερα το δάνειο και μου ζήτησαν όλους τους τόκους»

Καταγγελία δανειολήπτριας: «Πήγα να πληρώσω νωρίτερα το δάνειο και μου ζήτησαν όλους τους τόκους»

Μία απίστευτη καταγγελία είδε σήμερα (28/11) το «φως» της δημοσιότητας, αφού η κυρία Αφροδίτη, μία δανειολήπτρια, επεσήμανε ότι ο servicer την αναγκάζει να πληρώσει όλους τους τόκους του δανείου, παρ’ ότι πήγε να εξοφλήσει τις δόσειςπολύ νωρίτερα, μιλώντας στο MEGA.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε αρχικά ότι «έχω ένα δάνειο, που μπήκα στον νόμοΚατσέλη. Όταν μπήκα, ήταν 30.000 ευρώ, πουλήθηκε από την τράπεζα σε fund και τώρα επειδή ανέβηκε το επιτόκιο και είχαμε και θέματα με την υγείας μας, αποφάσισαν και συγγενείς να μας βοηθήσουν για να το εξοφλήσουμε.

Πήγαμε στο fund και μας ζητά αντί για 15.000 ευρώ, τους τόκους που θα πληρώναμε σε βάθος χρόνου μέχρι να το πληρώναμε δηλαδή σε 20 χρόνια. Μας ζητάει 26.350 ευρώ».

«Πληρώναμε δόσεις κανονικά. Ζήτησα να το εξοφλήσω και μας είπαν ότι πρέπει να πληρωθούν και οι τόκοι που θα υπήρχαν εάν πήγαινε μέχρι την 20ετία», προσέθεσε η κ. Αφροδίτη.

«Αν δεν συμμορφωθεί ο συγκεκριμένος servicer, θα αναγκασθεί η γυναίκα να πάει δικαστικά. Δεν κουρεύτηκε κανένα ευρώ από τον νόμο Κατσέλη, απλώς ρύθμισε πώς θα πληρωθεί», επεσήμανε η δικηγόρος, Αριάδνη Νούκα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας