17:33 Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Καταγγελίες "φωτιά" από τον αρχιπροπονητή πάλης - Προωθούν ανήλικους αθλητές σε "χορηγούς"- Η αποκάλυψη της "ΜΠΑΜ"(βίντεο)

Καταγγελίες "φωτιά" από τον αρχιπροπονητή πάλης - Προωθούν ανήλικους αθλητές σε "χορηγούς"- Η αποκάλυψη της "ΜΠΑΜ"(βίντεο)

Απίστευτες καταγγελίες για στελέχη της Ομοσπονδίας Πάλης από τον πρώην αρχιπροπονητή Γιώργο Πάχτα. Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” υπάρχει κύκλωμα το οποίο “προωθεί” αθλητές ,ακόμα και ανήλικους στην αγκαλιά ανώμαλων χορηγών.

Οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα στο πρωτοσέλιδο της “ΜΠΑΜ”

Ο πρώην αρχιπροπονητής πάλης μίλησε στην εκπομπή του STAR Αλήθειες με τη Ζήνα για την έρευνα που έκανε και αποκαλύπτει τη δράση παραγόντων της Ομοσπονδίας πάλης ,οι οποίοι λειτουργούν περισσότερο ως “έμποροι αθλητικής σαρκός”. Στην ίδια εκπομπή μίλησε για τις αποκαλύψεις αυτές ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός- εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και διευθυντής των ereportaz.gr dikastikoreportaz.gr 

Όπως είπε ο κ. Πάχτας έχει κάνει μια ενδελεχή έρευνα τα τελευταία επτά χρόνια και έχει στοιχεία τα οποία μπορεί να προσκομίσει στις δικαστικές αρχές.

Οι αποκαλύψεις αυτές έγιναν μετά τη δημοσιοποίηση εκ νέου της ιστορίας του 47 προπονητή πάλης ο οποίος καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν το θύμα ήταν μόλις 12 ετών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες προκλητικές δηλώσεις του συλληφθέντα προπονητή – Αιχμές για τη μητέρα της αθλήτριας: “Θα της τα μάθεις όλα εσύ στο κρεβάτι!”

 

Η αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή πάλης στον Πέτρο Κουσουλό – Απίστευτες καταγγελίες για τη δράση του!(βίντεο)


Την υπόθεση είχε αποκαλύψει η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” τον Σεπτέμβριο του 2018. Όλοι οι πρωταγωνιστές είχαν μιλήσει στον Πέτρο Κουσουλό και στην εκπομπή Top Story τον Νοέμβριο του 2018.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας