More

  ΚΕΕΛΠΝΟ: Ύποπτη για νέα κακουργήματα η “παρέα” του Πολάκη

  Nέα έγγραφα-ντοκουμέντα σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του διορισμένου, από τον Παύλο Πολάκη, ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ (νυν ΕΟΔΥ) αποκαλύπτει σήμερα το ereportaz.

  Μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις μας αναμένουμε πλέον σοβαρές ενέργειες της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για την αλλαγή του σκανδαλώδους αυτού ΔΣ που διορίστηκε από τον Παύλο Πολάκη και αναφερόμαστε σε σοβαρές ενέργειες αφού διόλου σοβαρά αντιμετωπίζει έως σήμερα το θέμα ο Βασίλης Κικίλιας δείχνοντας τόσο απίστευτη αβελτηρία όσο και σκοπεύοντας –από ότι μαθαίνουμε με έγκυρες πηγές- να προβεί έστω και καθυστερημένα στην αλλαγή του αμαρτωλού ΔΣ του Παύλου Πολάκη μόνο και μόνο για να ξεπληρώσει προσωπικές του υποχρεώσεις…

  Συγκεκριμένα σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Βασίλης Κικίλιας σκέφτεται να βολέψει στην με παχυλή αντιμισθία θέση του Αντιπροέδρου ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (νυν ΕΟΔΥ) ακόμα και τον ίδιο του τον κουμπάρο (τον έχει παντρέψει με την Τζένη Μπαλατσινού) Παναγιώτη Αρκουμανέα και μάλιστα με αρμοδιότητα όλη την οικονομική διαχείριση του Οργανισμού… !!!

  O κουμπάρος του Βασίλη Κικίλια, Π. Αρκουμανέας μαζί με τη σύζυγό του Εύα Αντωνοπουλου

  Επιπλέον προαλείφεται για την επίσης έμμισθη πλέον θέση του Προέδρου ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (νυν ΕΟΔΥ) η κα Παγώνα Λάγιου Ιατρός και Καθηγήτρια Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής, η οποία προωθείται από τον τ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστο Κοίτα, στον οποίο ο Βασίλης Κικίλιας εξοφλεί γραμμάτια από την περίοδο που ήταν φοιτητής της Ιατρικής Σχολής και στον οποίο φέρεται να χρωστά το διδακτορικό του. 

  Επιπλέον η κα Λάγιου είναι σύμφωνα με επίσης έγκυρες πληροφορίες εκλεκτή του υπόδικου τ. Προέδρου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Άγγελου Χατζάκη με τον οποίο υπηρετούν στην ίδια πανεπιστημιακή έδρα, ο οποίος (Άγγελος Χατζάκης) σήμερα δικάζεται για κακουργηματικές πράξεις στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και συγκεκριμένα για ζημιά άνω των 6 εκατομμυρίων Ευρώ!!!, με τα οποία ζημίωσε την περιουσία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. το 2005 κάνοντας – μεταξύ και άλλων αδικημάτων – 140 παράνομες προσλήψεις.

  Ελπίζουμε ο Βασίλης Κικίλιας να μας διαψεύσει και στις δύο ανωτέρω περιπτώσεις και να αποδείξει ότι οι επιλογές του δεν είναι προϊόν άκρατου νεποτισμού και ευνοιοκρατίας ..

  Πάμε τώρα να δούμε τα πεπραγμένα του εκλεκτού ΔΣ του Παύλου Πολάκη αποκαλύπτοντας σήμερα πληθώρα νέων απίστευτων εγγράφων με την επισήμανση ότι το αμαρτωλό ΔΣ -που παραμένει έως σήμερα στον Οργανισμό- απαρτίζεται στην κυριολεξία από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως (1) την σύζυγο του Αλέκου Φλαμπουράρη Ευσταθία Πανοτοπούλου, (2) την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές με το Νάσο Ηλιόπουλο Αθηνά Φαραζή, (3) τον συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ στον ΠΙΣ Δημήτριο Βαρνάβα, (4) τον εκλεκτό του Παύλου Πολάκη Αγάπιο Τερζίδη ο οποίος είναι και ο Υπεύθυνος και Συντονιστής του αμαρτωλού προγράμματος PHILOS, (5) την εκλεκτή του Παύλου Πολάκη υπάλληλο του Υπουργείου Υγείας Μαρία Μιχάκου την οποία ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης αναβάθμισε εν μία νυκτί σε Διευθύντρια στο Υπουργείο Υγείας, (6) την συμφοιτήτρια του Παύλου Πολάκη Μαρία Κατζανού η οποία όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για τις αριστερές κινητοποιήσεις όταν ήταν φοιτητές, κλπ

  H δίωξη για το “χέρι” του Πολάκη στις προσλήψεις 

  Όλοι θυμόμαστε την πολύκροτη υπόθεση της μηνυτήριας αναφορά που είχαν καταθέσει το 2016 ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης Κώστας Τζαβάρας  κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σχετικά με το διαγωνισμό του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για πρόσληψη 500 ατόμων !!! 100 ιατρών και 400 νοσηλευτών όπως αυτές προβλέπονταν στην υπ’ αριθ. πρωτ. 253/9-2-2016 προκήρυξη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.. Η μήνυση αφορούσε την υπεξαγωγή, με εντολή Πολάκη, του συνόλου των πρωτότυπων αιτήσεων και δικαιολογητικών των υποψηφίων ιατρών και νοσηλευτών (περίπου 2.800 πρωτότυπες αιτήσεις υποψηφίων!!), από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στο Γραφείο του Παύλου Πολάκη !!! αλλά και την αποστολή κατόπιν παράνομης επεξεργασίας τους από τον ίδιο τον Παύλο Πολάκη και τους μετακλητούς και επιστημονικούς συμβούλους του Πολιτικού του Γραφείου έτοιμων αποτελεσμάτων επιτυχόντων στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.!!! Να σημειωθεί ότι η κακουργηματική ποινική δικογραφία Ω 2016/105 που σχηματίστηκε δυνάμει της μηνυτήριας αναφοράς του Άδωνι Γεωργιάδη και Κώστα Τζαβάρα εις βάρος του Παύλου Πολάκη και των μετακλητών υπαλλήλων του έχει από καιρού διαβιβαστεί και στην Βουλή, ως προς το σκέλος που αφορά τον Παύλο Πολάκη σε επίπεδο ηθικής αυτουργίας και ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑΣ, ενώ εδώ και 2 χρόνια έχει ήδη ασκηθεί από την Εισαγγελία Διαφθοράς ποινική δίωξη κακουργηματικού βαθμού στο πλαίσιο της ίδιας δικογραφίας στους μετακλητούς υπαλλήλους και ειδικούς συμβούλους του Πολιτικού του Γραφείου για τις ανωτέρω πράξεις.

  Σήμερα αποκαλύπτουμε νέο έγγραφο που αποδεικνύει ότι η υπόθεση του Παύλου Πολάκη όχι απλά δεν έκλεισε αλλά αντιθέτως περατώνεται και η Τακτική Ανάκριση από ανακριτή του ν. 4022/ 2011 κατόπιν της προαναφερθείσας άσκησης από την Εισαγγελία Διαφθοράς κακουργηματικών ποινικών διώξεων στους μετακλητούς υπαλλήλους και ειδικούς του συμβούλους.. 

  Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι στις 18 Ιουλίου 2019, -δηλαδή μετά τις εκλογές, μετά την αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας αλλά και μετά την παραίτηση του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ και την ανάληψη των καθηκόντων Προέδρου ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. από τον επίσης διορισμένο από τον Παύλο Πολάκη αντιπρόεδρο Αγάπιο Τερζίδη- κατά την 11η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (νυν ΕΟΔΥΥ) ο Αγάπιος Τερζίδης, εξουσιοδοτήθηκε από τα υπόλοιπα επίσης διορισμένα από τον Παύλο Πολάκη μέλη ΔΣ κκ Αλκιβιάδη Βατόπουλο, Ουρανία Δαφνή, Αθηνά Φαραζή και Δημήτριο Κουντουρά, όπως αναθέσει εν λευκώ σε δικηγορικό γραφείο την υπόθεση του Παύλου Πολάκη και των ποινικά διωκόμενων μετακλητών του υπαλλήλων!!, προκειμένου να διευθετηθούν… όπως λέει η απόφαση ΔΣ όλες οι εκκρεμότητες και μάλιστα με ότι αμοιβή κρίνει!, δηλαδή χωρίς περιορισμό στην δαπάνη!!

  To ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. με την ανωτέρω απόφασή του να καταβάλλει τα έξοδα των κατηγορουμένων για κακουργηματικές πράξεις μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων του πολιτικού γραφείου του Παύλου Πολάκη προκειμένου προφανώς να τον ευεργετήσει αλλά και να τον προστατέψει από παν ενδεχόμενο μελλοντικής άρσης ασυλίας, ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ αφού ΑΦΕΝΟΣ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.

  Είναι δε ηλίου φαεινότερο ότι το ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. παρανομεί τόσο εξόφθαλμα και ζημιώνει έτι περαιτέρω τον Οργανισμό εξαιτίας της ευθείας ανάμειξης του Παύλου Πολάκη στην υπόθεση, αφού ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης έχει δημοσίως συνομολογήσει ότι αυτός ζήτησε στους υπαλλήλους του να υπεξαγάγουν τους φακέλους των υποψηφίων από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στο Γραφείο του, να επεξεργαστούν παρανόμως τα στοιχεία και να εξάγουν έτοιμα αποτελέσματα επιτυχόντων προς πρόσληψη. Εν πολλοίς καίτοι ο Παύλος Πολάκης ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, Ο ΙΔΙΟΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ -όταν είχε πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ- ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ…- ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!.

  1. Επιπλέον, έχει σχηματιστεί από το 2016 και άλλη ποινική δικογραφία σχετική με τις ανωτέρω 500 παράνομες προσλήψεις του Παύλου Πολάκη. Συγκεκριμένα σχηματίστηκε η με ΑΒΜ: Δ 2016/2756 ποινική δικογραφία κατά του τ. Προέδρου ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ άλλου μετακλητού υπαλλήλου του Παύλου Πολάκη και παντός υπευθύνου οι οποίοι από κοινού απέκρυψαν από την Δικαιοσύνη κατά την διάρκεια διενέργειας προκαταρκτικής του 19ου Προανακριτικού Τμήματος που διεξαγόταν δυνάμει της υπ’ αριθ. Ω 2016/105 Εισαγγελικής παραγγελίας, όλα τα κρίσιμα στοιχεία που αφορούσαν ειδικώς τον Παύλο Πολάκη για τις 500 παράνομες προσλήψεις, προκειμένου να τον προστατεύσουν.

   Ύποπτος και ο σεκιουριτάς του Πολάκη 

  Επιπροσθέτως, ήδη έχει σχηματιστεί και άλλη ποινική δικογραφία από το 2018 και συγκεκριμένα η με ΑΒΜ: Δ 18/1426 ποινική δικογραφία για την οποία έχουν ΗΔΗ κληθεί ως ύποπτοι ο τέως τ. Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, ο νυν Αντιπρόεδρος και τελών σήμερα χρέη Προέδρου Αγάπιος Τερζίδης, ο νόμιμος εκπρόσωπος της αμαρτωλής εταιρείας φύλαξης «ΤΡΙΠΛ – ΕΣ / ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΕΡΒΙΣΕΣ & ΣΟΛΟΥΣΙΟΝΣ», τέως σύμβουλος του Παύλου Πολάκη και του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ κα. Είναι η υπόθεση την οποία είχε αποκαλύψει η “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” σχετικά με τον πρωτοδίκη ο οποίος στάλθηκε στην πυρά και ελέγχθηκε πειθαρχικά κατόπιν αναφοράς της πρώην γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου. 

  Όλοι τους ελέγχονται για πολύ σοβαρά αδικήματα όπως για αλλοιώσεις του πρωτοκόλλου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., για υπεξαγωγή, άμεση συνέργεια σε υπεξαγωγή κατ΄εξακολούθηση, ψευδή βεβαίωση και παραβίαση δικαστικής απόφασης καθώς όσον αφορά στο τελευταίο σκέλος του κατηγορητήριου δεν εκτέλεσαν την από 18-07-2017 με αριθμό 5456/2017 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) που διέτασσε την άμεση απομάκρυνση της αμαρτωλής εταιρείας security«ΤΡΙΠΛ – ΕΣ / ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΕΡΒΙΣΕΣ & ΣΟΛΟΥΣΙΟΝΣ»., και δη για λόγους προστασίας των εννόμων υλικών και ηθικών συμφερόντων των υπαλλήλων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. καθώς στο σκεπτικό της απόφασης που διέτασσε την απομάκρυνση της εταιρείας μνημονεύετε η διαπίστωση παράνομης κατοχής και διαρροής δημοσίων εγγράφων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. από την εταιρεία φύλαξης, εταιρεία που ήταν ο μόνος και αποκλειστικός κάτοχος των κλειδιών όλων των γραφείων και αποθηκών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.. Σήμερα αποκλειστικά αποκαλύπτουμε και για αυτή την δικογραφία την σχετική Εισαγγελική Παραγγελία

  Επίσης, έχει σχηματιστεί από το 2017 η ΕΔ 137/ 2017 ποινική δικογραφία για παράνομη και αχρεώστητη πληρωμή της εταιρείας φύλαξης «ΤΡΙΠΛ – ΕΣ / ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΕΡΒΙΣΕΣ & ΣΟΛΟΥΣΙΟΝΣ» με ποσό άνω τω 8 εκατ. Ευρώ κατά τα έτη 2016- 2018 & για παράνομες προσλήψεις στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. προγράμματος PHILOS (το πρόγραμμα είχε προϋπολογισμό πάνω από 60 εκατομμύρια Ευρώ στις 2 φάσεις του!!!).

  Η εταιρεία φύλαξης «ΤΡΙΠΛ – ΕΣ / ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΕΡΒΙΣΕΣ & ΣΟΛΟΥΣΙΟΝΣ». εισέπραξε παρανόμως -κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Ιουνίου 2016 έως αρχές Φεβρουαρίου 2018 – πάνω από 8.000.000€. Η εταιρεία πληρώθηκε παράνομα κατά απολυτή αντίθεση με όλες τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου περί δημοσίου λογιστικού που διέπουν το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. από το 2016, αφού οι πληρωμές έλαβαν τόπο μόνο με τιμολόγια που η ίδια η εταιρεία έκοβε στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κατά το δοκούν, χωρίς δηλαδή ποτέ να γίνει κανένας διαγωνισμός, χωρίς καν να υπάρχει σύμβαση, χωρίς να υπάρχει καμία απόδειξη πραγματικής παροχής υπηρεσίας και κυρίως αφού το εκλεκτό ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. του Παύλου Πολάκη είχε με απόφαση του, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα με νέα έγγραφα, ήδη αλλοιώσει την καταγγελία της υπαλλήλου και τότε Υπευθύνου Οικονομικής Διαχείρισης Αικατερίνης Πολύζου προκειμένου συνεχίσει να πληρώνει παρανόμως με εκατομμύρια Ευρώ την συγκεκριμένη εταιρεία φύλαξης (ΣΧΕΤ 4 Α- Β).  Η συγκεκριμένη εταιρεία φύλαξης καταγγέλθηκε αλλά και αποδείχτηκε ότι είχε ιδιαίτερες προσωπικές σχέσεις διαπλοκής με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παύλο Πολάκη ο οποίος προσπάθησε στις 24 Ιουλίου 2017, δηλαδή μετά τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων για παράνομη πληρωμή της με πολλά εκατομμύρια Ευρώ, να τις νομιμοποιήσει με υπουργική τροπολογία που έφερε στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας και άλλες διατάξεις», τροπολογία η οποία εν τέλει απεσύρθη λόγω της έντονης αντίδρασης σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

  Επιπλέον η ίδια δικογραφία ελέγχει και το αμαρτωλό πρόγραμμα PHILOS (σσ το πρόγραμμα είχε δύο στάδια PHILOS I και PHILOS IΙ) για το οποίο με επίσημη απόφαση ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Υπεύθυνος και διαχειριστής είναι ο Αγάπιος Τερζίδης, –αρχικώς διορισθείς από τον Παύλο Πολάκη ως Αντιπρόεδρος ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και σήμερα αναβαθμισμένος (μετά την παραίτηση του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ) ως τελών χρέη Πρόεδρου,- αλλά εξίσου υπεύθυνα είναι και τα υπόλοιπα Μέλη ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που ψήφιζαν και αποφάσιζαν ως συλλογικό όργανο τα σχετικά του προγράμματος

  Εντυπωσιακό είναι ότι όπως αποκαλύπτουμε σήμερα με έγγραφο σχετικώς καταγγέλθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ότι στο πλαίσιο του PHILOS I. υπεγράφησαν όχι 1 αλλά 4 διαφορετικά πρακτικά επιλογής επιτυχόντων!!! αφού οι δήθεν αντικειμενικά κριθέντες ως επιτυχόντες υποψήφιοι άλλαζαν σαν τα πουκάμισα υπό τις συνεχείς παρεμβάσεις της τότε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου προκειμένου στον τελικό πολυπόθητο διορισμό ημετέρων

   

  Στο δε PHILOS IΙ αξίας 50 εκατομμυρίων Ευρώ!!! με Υπεύθυνο και διαχειριστή και πάλι τον Αγάπιο Τερζίδη κορυφώθηκαν οι απροκάλυπτες παρανομίες όλου του ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., αφού μόνο με απόφαση ΔΣ (χωρίς ΑΣΕΠ) έλαβε τόπο ένα έναν απίστευτο μαγείρεμα μοριοδοτήσεων και ένας απίστευτος χορός ρουσφετιών με προσλήψεις ημετέρων πριν καν εκδικαστούν οι ενστάσεις των λοιπών υποψηφίων από το ΑΣΕΠ. Μάλιστα ο προσφάτως παραιτηθείς Πρόεδρος ΔΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ λίγες ημέρες πριν τις εκλογές -χρόνο κατά τον οποίο είναι γνωστό ότι οι προσλήψεις αναστέλλονται- με μια απίστευτη επιστολή διέτασσε το προσωπικό του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ότι εντέλλεται όπως «… από δευτέρα 1 Ιουλίου και κάθε μέρα ολοκληρώνουν μινιμoυμ 60-80 προσλήψεις/ ανά ημέρα!!!! ενημερώνοντας γραπτώς (in copy) την απερχόμενη εντός 5 εργάσιμων ημερών πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας δηλαδή τον κ. Πολάκη».

   

  Οι παρανομίες του εκλεκτού ΔΣ του Πολάκη και του Υπευθύνου του Προγράμματος PHILOS σημερινού Προέδρου ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Αγάπιου Τερζίδη καταγγέλθηκαν και από την ΠΟΕΔΗΝ με προσφυγή που προσφάτως κερδήθηκε και ήρθε να επιβεβαίωσε τόσο τις αποκαλύψεις του πρώτου θέματος όσο και τις ήδη υπάρχουσες στην Εισαγγελία διαφθοράς καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για το πρόγραμμα «PHILOS Ι» οι οποίες είχαν αναδειχθεί και στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.

  Δικογραφία και για τους δικηγόρους

  Επιπλέον έχει σχηματιστεί το 2019 η με ΑΒΜ: Ω 2019/7 ποινική δικογραφία για απευθείας αναθέσεις με κομματικά κριτήρια από το ΔΣ υποθέσεων σε δικηγόρους με υπέρογκες αμοιβές κατά τα έτη 2016-2019 και δη αντίθετα στην ρητή οδηγία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για μη χρήση εξωτερικών δικηγόρων στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και κάλυψη των αναγκών από τους ήδη υπάρχοντες απασχολούμενους με έμμισθη εντολή δικηγόρους.

   

  Το διορισμένο από τον Παύλο Πολάκη ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. αφού απέλυσε τουλάχιστον 3 δικηγόρους που δούλευαν επί έτη (πέραν των 10 ή και είκοσι ετών) με σχέση έμμισθης εντολής στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. πράξη για την οποία επίσης ελέγχεται σήμερα από την Δικαιοσύνη όπως αποκαλύπτουμε με νέο έγγραφο σήμερα προσέλαβε χωρίς καμία απολύτως διαδικασία, με απευθείας ανάθεση δικηγόρους της επιλογής του προκειμένου τόσο να υποστηρίξει τις κατασκευασμένες κατηγορίες κατά των υπαλλήλων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που επίσης απέλυσε όσο και να υπεραμυνθεί των καταγγελιών και των ποινικών δικογραφιών που σχηματίστηκαν εις βάρος του πληρώνοντας μάλιστα και υπέρογκες αμοιβές κόντρα στην οδηγία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους η οποία εδόθη στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. το 2016 . Ενδεικτικό δε των κομματικών κριτηρίων του ΔΣ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στην επιλογή των Δικηγόρων που διορίσθηκαν ως πολιτική αγωγή κατά των υπαλλήλων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. είναι ότι μεταξύ αυτών προσλήφθηκαν (1) ο συνήγορος της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Ιπποκράτης Μυλωνάς ο οποίος είναι και επίσημο κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αφού την 4 Μαρτίου 2016, μετά από την εισήγηση του μοναδικού μετόχου του ΛΑΓΗΕ, δηλαδή της απελθούσης κυβέρνησης, ο Ιπποκράτης Μυλωνάς  ορίσθηκε μέλος του ΔΣ του ΛΑΓΗΕ όπως αποκαλύπτουμε με έγγραφο σήμερα (ΣΧΕΤ 8), (2) ο δικηγόρος κατηγορούμενων ως μελών στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» Νικόλαος Δαμασκόπουλος αλλά και σωρεία άλλων δικηγόρων όπως ο μετέπειτα Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Υπουργίας Ξανθού Πολάκη Νικόλαος Χαμτζούδης, αλλά και αναρίθμητοι άλλοι δικηγόροι όπως οι κκ Παναγιώτα Αποστολοπούλου, Μιχαήλ Νταλαμπίρας, Άννα Σπάνια, Ηλίας Πολλάλης, Νικόλαος Δαμασκόπουλος, Κωνσταντίνος Καρανάσιος κλπ.

   

  Επιπροσθέτως έχει ήδη προσδιοριστεί δικαστήριο δυνάμει και άλλης ποινικής δικογραφίας, αυτής με ΑΒΜ: Γ 2017/3256 για άσκηση βίας από τέως Σύμβουλο του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ και τέως Ειδικό σύμβουλο του Πολιτικού Γραφείου του Παύλου Πολάκη, ο οποίος δικάζεται σε λίγους μήνες για άσκηση βίας σε υπάλληλους του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. δηλαδή για παρότρυνση υφισταμένου και ανοχή προκειμένου να τους αποσπάσει ψευδείς καταθέσεις και ψευδή στοιχεία στους ελέγχους που διενεργούσαν οι Επιθεωρητές της Μαρίας Παπασπύρου στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.. Μάλιστα στην εν λόγω δικογραφία εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο προς διαβίβαση στην Βουλή και ο έλεγχος του Παύλου Πολάκη ως ηθικού αυτουργού του ανωτέρω αδικήματος όπως αποκαλύπτουμε σήμερα με τα σχετικά έγγραφα 

   

  Και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος αφού μόλις στις 26 Αυγούστου 2019 στο φως της δημοσιότητας βγήκαν έγγραφα (e-mail προς τον τ. Πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ που αποδείκνυαν ότι τουλάχιστον 4 Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά κομματικά στελέχη της απελθούσης Κυβέρνησης διόριζαν ευθέως και ονομαστικά ημέτερους στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. την ίδια ακριβώς ώρα που όλως υποκριτικώς καλούσαν τον ΆδωνΙ Γεωργιάδη στην Εξεταστική Επιτροπή για 23 αναθέσεις έργου και μάλιστα χωρίς να υπάρχει εναντίον του κανένας απολύτως στοιχείο, πλην των αβάσιμων ισχυρισμών του Παύλου Πολάκη και πολλά άλλα….

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Τουρκία: 501 νεκροί και 23.934 κρούσματα

  Άλλοι 76 άνθρωποι πέθαναν σήμερα στην Τουρκία λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 501. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία...

  Κορωνοϊός: Το «ευχαριστώ» μιας μητέρας στον πρωθυπουργό

  Μιας μητέρα ευχαριστεί τον πρωθυπουργό επειδή άκουσε την έκκλησή της. Οι σημερινές ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά, οι διευκρινίσεις που έδωσε πάνω σε ζητήματα μετακίνησεις ατόμων...

  Κορωνοϊός: Δύσκολες ώρες για τους μεγιστάνες των κατασκευών

  Ο κορωνοϊός και η οικογένεια Χούρι, κατασκευαστές της CCC. Δύσκολες ώρες για την οικογένεια των Παλαιστίνιων μεγιστάνων του κατασκευαστικού κλάδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz οι...

  Ιταλία: Πάνω από 15.000 οι νεκροί – 681 θάνατοι σε 24 ώρες

  Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 124.632. Οι νεκροί έφτασαν τους 15.362. Παράλληλα, 20.996 άνθρωποι έχουν ιαθεί. Χθες το σύνολο κρουσμάτων του...

  Σερβία: 1.624 τα κρούσματα και 44 οι νεκροί

  Τα 1.624 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Σερβία. Το τελευταίο 24ωρο 148 άτομα βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19. Πέντε ασθενείς απεβίωσαν ανεβάζοντας στους 44...