1:36 Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Κιλιτσντάρογλου σε Ρωσία με αφορμή τον Ιντζέ: «Κάτω τα χέρια από το τουρκικό κράτος»

Κιλιτσντάρογλου σε Ρωσία με αφορμή τον Ιντζέ: «Κάτω τα χέρια από το τουρκικό κράτος»

Σκληρό μήνυμα στη Ρωσία μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Μουχαρέμ Ιντζέ από τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία έστειλε ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου μετά τον κατάκλειστο μονταρισμένου υλικού σε ψεύτικα προφίλ στα social media.

Ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης με ανάρτησή του ουσιαστικά αφήνει «αιχμές» πως οι Ρώσοι βρίσκονται πίσω από την αποχώρηση του Μουχαρέμ Ιντζέ, και τις απειλές που δέχθηκε μέσω Twitter ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα ένα ροζ βίντεο που τον εμπλέκει σε σεξουαλική υπόθεση.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ έκανε λόγο για μοντάζ και Deep Fake. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου που κατηγόρησε τη Ρωσία ότι είναι πίσω από τα μοντάζ, τις συνωμοσίες, το Deep Fake περιεχόμενο και τις κασέτες που κυκλοφόρησαν στην Τουρκία και μάλιστα τους προειδοποίησε «πάρτε τα χέρια σας από το τουρκικό κράτος».

«Αγαπητοί Ρώσοι φίλοι, είστε πίσω από τα μοντάζ, τις συνωμοσίες, το Deep Fake περιεχόμενο και τις κασέτες που κυκλοφόρησαν χθες σε αυτή τη χώρα. Εάν θέλετε να συνεχιστεί η φιλία μας μετά τις 15 Μαΐου, πάρτε τα χέρια σας από το τουρκικό κράτος. Εμείς εξακολουθούμε να είμαστε υπέρ της συνεργασίας και της φιλίας», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter τόσο στα τουρκικά όσο και στα ρωσικά ο Τούρκος υποψήφιος της αντιπολίτευσης και επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP).

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας