0:12 Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Κολωνός - Μητέρα 12χρονης: Θα καταθέσω αίτημα αποφυλάκισης - Δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό στο κινητό της λέει ο Απ. Λύτρας

Κολωνός - Μητέρα 12χρονης: Θα καταθέσω αίτημα αποφυλάκισης - Δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό στο κινητό της λέει ο Απ. Λύτρας

Ο γνωστός και διακεκριμένος δικηγόρος Απόστολος Λύτρας βρέθηκε σήμερα καλεσμένος του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης αφορούσε την μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό και απαντώντας στην ερώτηση του κ. Κουσουλού, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης και ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει δεν βρεθεί κάτι μεμπτό στο τηλέφωνο της μητέρας. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχω μέχρι στιγμής συνέχισε ο συνήγορος της.

Εάν είναι έτσι, έχω την εντύπωση ότι όλο το κατηγορητήριο θα καταπέσει, γιατί το κατηγορητήριο έχει στηθεί ακριβώς σε αυτό ότι η μητέρα της 12χρονης λειτουργούσε ουσιαστικά μαζί με τον Μίχο την εφαρμογή. Άρα αν δεν υπάρχει αυτό δεν βρίσκω …. είπε ο κ. Λύτρας. Τέλος απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα περιμένει να έχει πρώτα επισήμως το αποτέλεσμα από την έρευνα κινητού από τις αρχές, η απάντηση του ήταν ότι δεν θα περιμένει γιατί υπάρχει προθεσμία για την υποβολή αιτήματος αποφυλάκισης, που είναι 10ήμερη όπως συμπλήρωσε ο κ. Κουσουλός.

Ακούστε το ηχητικό του δεύτερου μέρους της συνέντευξης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύτρας για 38χρονη στον Π. Κουσουλό: Την κακοποιούσε, δεν ήταν οξύ αλλά καθαριστικό, το είχε σαν σπρέι πιπεριού για άμυνα

Ειδικό δικαστήριο: Αήθεις ερωτήσεις Παπαγγελόπουλου σε Ράϊκου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας