15:40 Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Κολωνός - Βιασμός 12χρονης: Κατεπείγουσα έρευνα από τον εισαγγελέα για διακίνηση πορνογραφικού υλικού της ανήλικης

Κολωνός - Βιασμός 12χρονης: Κατεπείγουσα έρευνα από τον εισαγγελέα για διακίνηση πορνογραφικού υλικού της ανήλικης

Με ερευνώμενα αδικήματα την διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων αλλά και την παραβίαση δικαστικού απορρήτου, ξεκινά κατεπείγουσα ποινική έρευνα η Εισαγγελία, με αφορμή φερόμενη διακίνηση υλικού από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αδικήματα που αφορούν διακίνηση φωτογραφιών ή άλλου οπτικού υλικού που περιλαμβάνονται στην δικογραφία για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού. Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσαν τα λεγόμενα παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής από τα οποία προκύπτει ότι είχε σαφή γνώση οπτικού υλικού που αποτελεί πειστήριο και αφορά την υπόθεση.

Η εντολή του κ. Ελευθεριάνου είναι με ταχείς ρυθμούς να διερευνηθεί αν πράγματι έχει διακινηθεί ευαίσθητο υλικό της δικογραφίας και εφόσον επιβεβαιωθεί να εξακριβωθεί ποιοι είναι οι υπαίτιοι για τη διαρροή ώστε να αποδοθούν σε βάρος τους ποινικές ευθύνες για τα αδικήματα που αφορά η έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρόδος: Αποπλάνηση 10χρονης από 15χρονο με τη βοήθεια δύο ενηλίκων

ΑΤ Ομόνοιας: «Συκοφαντικός ο ισχυρισμός ότι έζησε τη φαντασίωσή της» – Οργισμένη απάντηση της δικηγόρου της 19χρονης

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας