20:53 Τρίτη 23 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Κρήτη: Προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται για βία και ασελγείς πράξεις εις βάρος ανήλικων μαθητών του

Κρήτη: Προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται για βία και ασελγείς πράξεις εις βάρος ανήλικων μαθητών του

Σοκάρουν οι περιγραφές των 7 ανήλικων παιδιών και μιας κοπέλας για τα όσα έζησαν από τον προπονητή τους των πολεμικών τεχνών. Το μαρτύριο τους όπως φέρεται ξεκίνησε από το 2014 μέχρι και το 2022.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν σε υπηρεσία Ασφαλείας του νησιού, περιγράφουν ένα νοσηρό και άκρως επικίνδυνο άτομο, το οποίο εκτός από την προσβλητική συμπεριφορά που έδειχνε στους μαθητές του, ζητούσε επίσης από τα παιδιά – σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες – να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε ταινίες πορνό. Ορισμένες από τις καταγγελίες έγιναν από αδέρφια, τα οποία γυμνάζονταν στη συγκεκριμένη σχολή.

Μια καταγγελία ενός ανήλικου, όπως περιέγραψαν άτομα που γνωρίζουν την υπόθεση, αφορά από το Δεκέμβριο του 2019 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021 και σύμφωνα με αυτή ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών αποκαλούσε το παιδί «άχρηστο», ενώ του ζητούσε πολλές φορές να του κάνει μασάζ σε διάφορα σημεία του σώματος κι ενώ εκείνος φορούσε μόνο το εσώρουχό του.

Μία άλλη καταγγελία, έγινε το διάστημα 2017 με 2021, διάστημα στη διάρκεια του οποίου και πάλι ο δάσκαλος φέρεται να είχε άσχημη συμπεριφορά προς τον ανήλικο μαθητή του. Επίσης, καταγγέλθηκε ότι ο ίδιος προχωρούσε σε άσκηση έντονης σωματικής βίας στον ανήλικο, προκαλώντας του σύμφωνα με την καταγγελία σωματική βλάβη. Ο ανήλικος ανέφερε -σύμφωνα με πληροφορίες- στις Αρχές ότι ο δάσκαλος του ζήτησε να του δείξει τα γεννητικά του όργανα, αν και το παιδί αντιδρούσε και δεν ήθελε. Επίσης και σε αυτό το παιδί καταγγέλλεται ότι του ζητούσε να του κάνει μασάζ.

Σε ένα άλλο παιδί ο ίδιος κατηγορείται ότι το προσέβαλε διαρκώς λέγοντάς του ότι είναι «χοντρός» και «μ…» και τον παρότρυνε να του κάνει μασάζ ενώ φορούσε μόνο εσώρουχο. Σε ένα άλλο παιδί κατηγορείται ότι απευθυνόταν λέγοντάς του «είσαι μ…», «τι κάνεις ρε βρωμιάρη». Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τη σωματική βία που κατηγορείται ότι του ασκούσε, ζητούσε να του δείξει και τα γεννητικά του όργανα.

Η καταγγελία που έγινε αναφέρει ότι πέρυσι το Πάσχα ζήτησε σε ένα από τα αδέρφια να του δείξει τα γεννητικά του όργανα, τα οποία και θώπευσε, ενώ σε δύο αδέρφια ζήτησε να δείξουν τα γεννητικά τους όργανα, ενώ έπραξε κι εκείνος το ίδιο, όπως καταγγέλλεται.

Η καταγγελία που έκανε ένα ενήλικο κορίτσι είναι εξίσου σοκαριστική. Η ενήλικη φέρεται να είπε ότι τον Ιούλιο του 2017 που ήταν ανήλικη, στη διάρκεια της προπόνησης ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνώντην έπιασε από τη μέση και έτριβε τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά της. Το ίδιο παιδί κατήγγειλε ότι τον Οκτώβριο του 2017 σε ξενοδοχείο της Αθήνας την υποχρέωσε να βάλει το χέρι της στα γεννητικά του όργανα πάνω από τα ρούχα και να το θωπεύσει. Μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2017 και Ιανουαρίου 2018 η ίδια κοπελα κατήγγειλε ότι την υποχρέωσε να κάνει συγκεκριμένη άσκηση προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις. Τον Ιούλιο του 2018 κι ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο η τότε ανήλικη με τον κατηγορούμενο, καταγγέλλεται ότι ζήτησε να του κάνει μασάζ στους προσαγωγούς. Το παιδί αρνήθηκε κι εκείνος την απείλησε, όπως καταγγέλθηκε, ότι θα της προκαλέσει έντονο πόνο μέσα από τις ασκήσεις που θα έκαναν. Ακόμη, η ενήλικη σήμερα κοπέλα, είπε ότι ο δάσκαλος της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα, το παιδί αρνήθηκε και εκείνος την εκδικήθηκε προκαλώντας της έντονο πόνο μέσω των ασκήσεων στο πλαίσιο της προπόνησης.

Ένα άλλο παιδί τραυματίστηκε στην προπόνηση από τις επίπονες ασκήσεις που έκανε και μάλιστα είπε ότι ο δάσκαλος σε ένα ταξίδι από την Κρήτη στην Αθήνα τον υποχρέωσε να του κάνει μασάζ, αποκαλώντας τον «χοντρό».

Ο συλληφθείς αρνήθηκε τις σε βάρος του καταγγελίες, λέγοντας ότι είναι προσχεδιασμένες από τους ανταγωνιστές του. Συνελήφθη προχθές γιατί στο πλαίσιο έρευνας στο σπίτι του βρέθηκε να κατέχει παρανόμως φυσίγγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύγυρος: Ένας βοσκός θεωρείται ως ύποπτος για την υπόθεση βιασμού 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής

Πάτρα – Γρηγόρης Λέων: Γιατί υπάρχει καθυστέρηση στα πορίσματα – Τι συμβαίνει με τους αιφνίδιους θανάτους παιδιών

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας