10:25 Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Κύκλωμα μαστροπείας - Πέτρος Δοργιάκης: «Ήμουν μόνο πελάτης, με εξαπάτησαν και με έμπλεξαν οι ανήλικες»

Κύκλωμα μαστροπείας - Πέτρος Δοργιάκης: «Ήμουν μόνο πελάτης, με εξαπάτησαν και με έμπλεξαν οι ανήλικες»

«Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα μαστροπείας, με την πορνογραφία, ούτε με οτιδήποτε άλλο σχετικό. Ήμουν πελάτης και μάλιστα εξαπατημένος. Οι κοπέλες μού έλεγαν ότι είναι ενήλικες. Η μία μάλιστα, που είναι τώρα 17 ετών, έχει ακόμα ενεργό προφίλ σε ιστοσελίδα με αγγελίες σεξ στο οποίο δηλώνει 19 ετών. Το έχει αναγάγει σε επιστήμη. Χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα και το έχει καταθέσει η ίδια στις Αρχές». Αυτά υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο Πέτρος Δοργιάκης μιλώντας αποκλειστικά στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

Αποκλειστικό Του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ


Τι κατέθεσε στην “Μ” ο Πέτρος Δοργιάκης ένας από τους πελάτες που συνευρέθηκαν με τα κορίτσια

«Η μία ανήλικη 17 ετών έχει ακόμα ενεργό προφίλ σε ιστοσελίδα με ερωτικές αγγελίες στο οποίο γράφει ότι είναι 19 ετών»

Πέτρος Δοργιάκης: «Αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα. Έδειξαν στη 15χρονη κόρη μου τα δημοσιεύματα με τη φωτογραφία μου»


Είναι ένας από τους πελάτες του κυκλώματος μαστροπείας που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Για την υπόθεση κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι η Λορέλα Καπάι, 31 ετών, και ο 34χρονος φίλος της Στέφανος Νέστορας. Στις αρχές του Φεβρουαρίου με εισαγγελική διάταξη δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των φερόμενων ως «εγκεφάλων» του κυκλώματος, που προφυλακίστηκαν, και τριών «πελατών»: Του 55χρονου Πέτρου Δοργιάκη, του 64χρονου Κωνσταντίνου Μαυραγάνη και του 55χρονου tatoo artist Σταύρου Παππά, το όνομα του οποίου ενεπλάκη ως πελάτη και στο δεύτερο κύκλωμα που εξαρθρώθηκε τον περασμένο μήνα με φερόμενη ως επικεφαλής την 25χρονη Μαρία.

Ο Πέτρος Δοργιάκης

Σε βάρος του Πέτρου Δοργιάκη ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσα σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

«Οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν τι είμαι. Το μεγάλο πρόβλημα με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων μου ήταν το γεγονός πως ό,τι και να έλεγαν σχετικά με το κύκλωμα, ‘‘έπαιζε’’ και η φωτογραφία μου σε όλα τα ΜΜΕ.

Η Λορέλα – Ο φίλος της και ο Πέτρος Δοργιάκης

 

Έπρεπε να διαβάσει κάποιος όλο το άρθρο στα site για να δει στο τέλος ότι ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό ήταν πελάτης. Είναι καταστροφή για εμένα από πολλές πλευρές αυτό που έγινε. Φαντάσου την κόρη μου στο σχολείο. Βρέθηκε μία φίλη της και της έδειξε τη δημοσίευση που έβγαλαν ‘‘φόρα – παρτίδα’’ τις φωτογραφίες και εμένα μέσα. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για ένα παιδί 15 ετών, που δεν έχει μεγαλώσει στον δρόμο, να του λένε ότι ‘‘ο πατέρας σου είναι αυτός που πλήρωνε για να βγάζει τα αρρωστημένα του ένστικτα σε ανήλικα κορίτσια’’ που έγραφε και ένα site», μας λέει χαρακτηριστικά ο 55χρονος. Και συνεχίζει: «Κάπου αναφέρθηκε και η λέξη βιασμός, που δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία. Κάποιοι άλλοι το συνέδεσαν με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Αυτό εμένα μου δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα και στη δουλειά και στην αλληλεπίδρασή μου με τον υπόλοιπο κόσμο», συμπληρώνει ο Πέτρος Δοργιάκης, ο οποίος εργάζεται ως τεχνικός ήχου και εικόνας σε κέντρο διασκέδασης. «Ξαφνικά όλοι δεν ήθελαν να πηγαίνω στο μαγαζί.

Ο Πέτρος Δοργιάκης εργαζόμενος σε γνωστό κλαμπ το 2015

Είπαν στον εργοδότη μου ‘‘μη μας στέλνεις τον Πέτρο’’. Από τον Γενάρη μέχρι σήμερα έχω πάθει μεγάλη οικονομική ζημιά. Έκτοτε δεν έχω ξανασχοληθεί με γυναίκα. Όλες είναι πλέον ύποπτες για μένα. Θα πρέπει να ζητάω πλέον διαβατήριο, πιστοποιητικό γέννησης θεωρημένο κ.ο.κ.», λέει χαρακτηριστικά.

Εναντι αμοιβής

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 55χρονος είχε ερωτική επαφή έναντι αμοιβής με ένα κορίτσι κάτω των 15 ετών, πράγμα που ο ίδιος αρνείται, καθώς, όπως αναφέρει, είχε μία ερωτική επαφή μαζί της το καλοκαίρι του 2023 όταν αυτή είχε συμπληρώσει τα 15 της χρόνια. «Είδα τυχαία την αγγελία σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα. Η αναζήτησή μου δεν αφορούσε ανήλικη. Όπως έμαθα, την ανάρτηση έκανε ο φίλος της Λορέλας και έβαλε το τηλέφωνο της Δ… Σε άλλο site με ερωτικές αγγελίες υπάρχει μάλιστα ακόμα ενεργή αγγελία της Δ… η οποία δηλώνει ότι είναι 19 ετών.

“Η Δ δηλώνει ότι είναι 19 ετών σε λογαριασμό της σε ιστοσελίδα ερωτικών αγγελιών” καταγγέλλει ο κατηγορούμενος 55χρονος

 

Είχε προφίλ μάλιστα στο Facebook που έλεγε ότι είναι 25 χρόνων. Άμα τη δείτε ντυμένη και βαμμένη φαίνεται μεγαλύτερη από 20 ετών».

Ο Πέτρος Δοργιάκης στη ΓΑΔΑ

Ο 55χρονος ισχυρίζεται πως, όταν συναντήθηκε με τη Δ., της ζήτησε ταυτότητα για να επιβεβαιωθεί η ηλικία της: «Στο πρώτο μας ραντεβού ήταν και μία φίλη της μαζί, η Γ. 25 ετών, η οποία καθόταν δίπλα μου και μου έδειξε κανονικά την ταυτότητά της. Η Δ… μου την έδειξε με τέτοιο τρόπο που είδα στα πεταχτά, μόνο το έτος γέννησης, 2004 ή 2005, καθώς εκείνη την ώρα οδηγούσα. Μιλάμε για κανονική απάτη αυτό που έκανε. Παραβίασε μάλιστα και όλους τους όρους στα site που έχει γραφτεί, καθώς για να το κάνει αυτό πρέπει να είναι σε νόμιμη ηλικία. Με την αγγελία που έχει όποιος κακομοίρης την πατήσει αυτόματα κατηγορείται», τονίζει.

Αναφερόμενος στη γνωριμία με τη 17χρονη, ο 55χρονος περιγράφει: «Ήταν να πάμε σε ξενοδοχείο, αλλά τελικά καταλήξαμε στο σπίτι μου. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι τα δύο κορίτσια τσακώνονταν συνέχεια μεταξύ τους για τα χρήματα που θα έπαιρνε η καθεμιά τους και αναγκάστηκα να τις χωρίσω», λέει χαρακτηριστικά. «Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα. Φανταστείτε ότι ήμασταν με τη Λορέλα στη ΓΑΔΑ στο ίδιο δωμάτιο και δεν ήξερα ποια είναι. Εγώ πιστεύω ότι η μία πιτσιρίκα έβαζε στο κόλπο την άλλη. Μόλις έβλεπε η δεύτερη την πρώτη ότι κονομάει, ότι είχε ‘‘λούσα’’ και ταξίδια ζήλευε. Τότε η πρώτη τής υποδείκνυε τον τρόπο για να κάνει τα ίδια. Δεν υπάρχει αυτό το παραδοσιακό κύκλωμα που λένε ότι ένας ‘‘κακός νταβατζής’’ εξαναγκάζει τις κοπέλες να εκδίδονται και τους παίρνει τα λεφτά. Τα κοριτσάκια αυτά έχουν βρει τον μήνα που θρέφει τους έντεκα και κάνουν τη ζωούλα τους. Στο Instagram βλέπεις ότι προβάλλουν ταξίδια, πολυτελή εστιατόρια με αστακομακαρονάδες, πράγματα που δεν νομίζω ότι έχουν χρήματα να κάνουν πολλοί ανήλικοι», επισημαίνει.

Φωτογραφία της 17χρονης σε προφίλ που είναι ακόμα ενεργό σε ιστοσελίδα ερωτικών αγγελιών

Αναφερόμενος στη Δ. με την οποία, όπως αναφέρει, είχαν κάνει σεξ 7 -8 φορές, υποστηρίζει ότι ήταν ένα βήμα από το γίνουν φίλοι: «Από μένα ζήτησε να πάω να τη δω στο Νοσοκομείο ‘‘Ευαγγελισμός’’, γιατί την είχαν παρατήσει όλοι, και η μάνα της και ο πατέρας της, γιατί είχε διάφορα θέματα υγείας με το στομάχι της, δεν ξέρω και εγώ τι. Δεν πήγα γιατί πρόσφατα έχω χάσει τους γονείς μου και δεν είμαι για νοσοκομεία και τέτοια», αναφέρει και συμπληρώνει: «Η Δ. με κατηγορεί ότι τις βιντεοσκοπούσα χωρίς να το ξέρουν. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει βίντεο όπου το ένα κορίτσι τραβούσε βίντεο το άλλο εναλλάξ την ώρα της συνεύρεσης μαζί μου».

Η 15χρονη

Αναφερόμενος στη δεύτερη ανήλικη, ο ίδιος υποστηρίζει ότι τη γνώρισε μέσω της 17χρονης, η οποία του είπε ότι είναι συμμαθήτριά της: «Παραμονές Δεκαπενταύγουστου η Δ. μου έδωσε το τηλέφωνο και το Instagram της φίλης της … λέγοντάς μου ότι πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή δεκαεννιάχρονη, ψηλή, με ξανθά μαλλιά, η οποία θέλει να βγάλει εύκολα χρήματα.

Πράγματι, της έστειλα μήνυμα στο Instagram όπου με δέχθηκε ως φίλο της και είδα φωτογραφίες και video της σε μεγάλα club της Αθήνας. Έχει εντυπωσιακές αναλογίες και εμφάνιση ενήλικης κοπέλας. Έπειτα από μία εβδομάδα όπου ανταλλάσσαμε μηνύματα στο Instagram, μου έδωσε το τηλέφωνό της και στις 25-8-2023 συνευρεθήκαμε ερωτικά στο σπίτι μου μαζί με τη φίλη της Δ., η οποία μεσολάβησε από αρχής και επιβεβαίωσε την ηλικία της ως ενήλικης.

Κατάλαβα ότι είναι μαθήτρια όταν ανέβασε story στο Instagram τον περασμένο Σεπτέμβρη τις πρώτες ημέρες που άνοιξαν τα σχολεία. Τότε σκέφτηκα ότι μπορεί να μπλέξω. Έκτοτε έκοψα κάθε σχέση με τις δύο.

Όλα όσα αναφέρω προκύπτουν και αποδεικνύονται από το σύνολο του προανακριτικού υλικού και τις τηλεφωνικές μου συνομιλίες με τις εν λόγω κοπέλες».

Ο 55χρονος κατηγορούμενος επισημαίνει ότι οι συγκεκριμένες κοπέλες έμπαιναν κανονικά σε επώνυμα νυχτερινά clubs της Αθήνας, πήγαιναν διακοπές σε νησιά και κυκλοφορούσαν ανεμπόδιστα αργά τη νύχτα χωρίς κάποια ενόχληση, γεγονότα που έδειχναν ότι είναι ενήλικες.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτου – Συνήγορος 55χρονου

«Ο άνθρωπος αυτός έχει διασυρθεί. Είναι χωρισμένος με μία ανήλικη κόρη και έναν ενήλικο γιο. Σε χρόνους που αυτός ένιωθε την ανάγκη να έλθει σε ερωτική επαφή, βρήκε σε γνωστή ιστοσελίδα τη συγκεκριμένη αγγελία στην οποία απεικονιζόταν η Δ. Έκλεισε λοιπόν αυτός ραντεβού, αυτή του δήλωσε ότι είναι ενήλικη, όπως και η φίλη της 25 ετών και του επέδειξε και ταυτότητα. Όπως είπε και ο κ. Κριεμάδης, δικηγόρος του τατουατζή, έχουν και αντίγραφο πλαστής ταυτότητας. Στην περίπτωσή μας υπήρξε και δίπλωμα που ανήκει σε άλλο κορίτσι το οποίο η ανήλικη παρουσίασε ως δικό της.

Στη σειρά των μηνυμάτων μέσω Instagram υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 αποσπάσματα που πιστοποιούν αυτό το γεγονός της ενηλικότητας. Ο πελάτης μου ούτε καταχράστηκε την ανηλικότητα ούτε ικανοποίησε κάποια άρρωστη όρεξη απέναντι σε παιδιά τα οποία ήταν κάτω του προβλεπόμενου ορίου, παρά μόνο έκανε κάτι που θεώρησε φυσιολογική ανάγκη. Όσο για τη 15χρονη, τον επίδικο χρόνο που συνευρέθηκε μαζί της ο Πέτρος έχει κλείσει τα 15 έτη, άρα δεν μιλάμε για κακούργημα».

 Με δόλωμα το εύκολο χρήμα…

Η Μαρία από το δεύτερο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε τον Μάρτιο

«Λερναία Ύδρα» θυμίζουν τα κυκλώματα μαστροπείας τα οποία εκπορνεύουν ανήλικα, κυρίως κορίτσια, με δόλωμα το εύκολο χρήμα. Θύματα των μαστροπών στις καταθέσεις τους αποκάλυψαν ότι δελεάστηκαν από φίλες τους οι οποίες έκαναν επίδειξη πλουτισμού στα social media με πολλά ταξίδια, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια, επώνυμα, ακριβά ρούχα και αξεσουάρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει περισσότερες από 150 καταγγελίες για τέτοιες υποθέσεις, πράγμα που προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές. Τα κυκλώµατα δρουν πλέον με διαφορετικό τρόπο. Χρησιμοποιούν κορίτσια όπως η Λορέλα, η Μαρία και άλλες, να προσεγγίζουν φιλικά κορίτσια τα οποία φαίνεται να έχουν μία τάση να επιδεικνύουν τα κάλλη τους με σχετικά τολμηρές φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram και στο ΤikΤok.

Η Λορέλα Καπαϊ από το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκω που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Γενάρη

Οι φερόμενες ως επικεφαλής των κυκλωμάτων δελεάζουν τις ανήλικες μιλώντας τους για τρόπο να βγάλουν εύκολο χρήμα. Όταν οι ανήλικες αρχίσουν να εργάζονται στο κύκλωμα, προσπαθούν να τις κάνουν να αυξήσουν τον αριθμό των ραντεβού τους με πελάτες, ορισμένοι από τους οποίους πληρώνουν και σε είδος. Από κοκαΐνη μέχρι δωρεάν ακριβά τατουάζ. Όπως επισημαίνουν ειδικοί, πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η απουσία και ο μη έλεγχος από το οικογενειακό περιβάλλον, πράγμα που φάνηκε και στην περίπτωση του κυκλώματος που εξαρθρώθηκε τον Μάρτιο με φερόμενη ως εγκέφαλο την 25χρονη Μαρία. Αρκετές από τις ανήλικες που είχαν πέσει στα δίχτυα της πορνείας έκαναν πολλές απουσίες, έλειπαν πολλά βράδια από τα σπίτια τους και παρ’ όλα αυτά κυκλοφορούσαν με ακριβά ρούχα και πανάκριβα κινητά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γυναικοκτονία Κυριακής: Κάνουν “βόλτες” τον 39χρονο δολοφόνο – Πήρε εξιτήριο από το «Αττικόν» και επιστρέφει εκεί – Δεν τον δέχτηκαν στον Κορυδαλλό

ΕΛΑΣ: Σε ισχύ το νέο πρωτόκολλο για τη διαχείριση της ενδοοικογενειακής βίας – Συντονισμός ενεργειών και μέριμνα για ασφάλεια των θυμάτων


Χαρακτηριστικό είναι αυτό που κατέθεσε η 17χρονη στις Αρχές: «…Όταν βλέπεις χρήμα από μικρή ηλικία και μπλέκεις με άσχημες παρέες, κολλάς μετά και είναι πολύ δύσκολο να φύγεις. Πολύ δύσκολο. Πρέπει να σου συμβεί κάτι πολύ… όχι αυτά, αυτά τώρα δεν είναι τα άσχημα. Άσχημα είναι να πας σε έναν και να σου κόψει τον λαιμό!».

Όπως αποδείχθηκε, στην περίπτωση των δύο κυκλωμάτων με επικεφαλής τη Λορέλα και τη Μαρία υπήρχαν κοινοί πελάτες και θύµατα. Στον διάλογο που αποκαλύπτουμε από γνωστή ιστοσελίδα με θέμα τον αγοραίο έρωτα, η 25χρονη Μαρία διαφημίζει σε επίδοξο πελάτη τα κορίτσια της τονίζοντας ότι δεν είναι επαγγελματίες του αγοραίου έρωτα!

 

Ο αποκαλυπτικός διάλογος της Μαρίας με επίδοξο πελάτη του νέου κυκλώματος

– Πες μου το δωράκι της και τις υπηρεσίες της…

– Π*** Σ** 250€

– Αυτά;

-Ε ναι. Και δίνεις και σε μένα 50€ που σ’ την γνώρισα κ.λπ.

-Μαρία μου, ψάχνεις για κορόιδο;

– Όχι.

– Τόσα παίρνουν. Τις πάω και αλλού!

Ο πελάτης, που δείχνει μυημένος, στέλνει φωτογραφία και λινκ από ιστοσελίδα με συνοδούς στη Μαρία.

– Ε πάρε από κει, αγάπη μου.Οι δικές μου δεν είναι βίζιτες!

Από την “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας