17:06 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Λιγνάδης: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση- Αίτημα να ερευνηθεί και για πορνογραφία ανηλίκων!

Λιγνάδης: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση- Αίτημα να ερευνηθεί και για πορνογραφία ανηλίκων!

Περατώθηκε, όπως είχε ήδη προαναγγείλει το dikastikoreportaz.gr αλλά και η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”, η ανάκριση για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Τη στιγμή που, όπως αποκαλύπταμε νωρίτερα, η εισαγγελία εφετών ασκούσε έφεση κατά του βουλεύματος το οποίο έκρινε ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου δεν πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενος για δεύτερη φορά, η 13η τακτική ανακρίτρια, Παρασκευή Μπότση, έκλεισε τον φάκελο της υπόθεσης, χωρίς ωστόσο να έχουν ερευνηθεί σημαντικές πτυχές τις όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο ηθοποιός προκειμένου- σύμφωνα με τις καταγγελίες- να αλιεύει ανήλικα “θύματα”.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη καθώς ήταν εκπεφρασμένη η βούληση της κυρίας ανακρίτριας να κλείσει τον φάκελο αμέσως μετά τη λήψη της δεύτερης κατά σειρά απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη. Ωστόσο, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πιθανόν να μην κλείσει ακόμη, όχι ως προς το σκέλος των φερόμενων βιασμών με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, αλλά σε ότι αφορά το υλικό που βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια των “προβληματικών” αυτοψιών που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του και όχι μόνο.

Πορνογραφία ανηλίκων 

Πληροφορίες, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, αναφέρουν ότι ο εκ των δικηγόρων στήριξης της κατηγορίας, Γιάννης Βλάχος, με αίτηση……………………….

Διαβάστε τη συνέχεια στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας