20:14 Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Λοβέρδος: «Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα»

Λοβέρδος: «Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα»

Για αδυναμία κάποιων “να μπορέσουν να διαχειριστούν τους εγωισμούς τους” έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος με το μήνυμα πως οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα.

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]Ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα (ΝΕΕΛ), κ. Λοβέρδος τόνισε πως η Ελλάδα κινδυνεύει να μπει και πάλι σε περιπέτειες, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό του μήνυμα στην τρικομματική κυβέρνηση.[/quote_text]

 

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του κ. Λοβέρδου:

«Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα. Στο άκουσμα των σχετικών απειλών και των ψευδοπαλληκαρισμών, οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου και της πραγματικής οικονομιλας αγανακτούν. Ειδικά όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό ή συνδέονται με αυτόν σε όλη την Ελλάδα. Πέρυσι, από τις εμμονές πολιτικών παραγόντων, κυρίως της ΝΔ, η χώρα μπήκε σε πολύμηνη πολιτική αστάθεια που μας κόστισε πολύ. Τώρα η Ελλάδα κινδυνεύει να μπει και πάλι σε περιπέτειες, επειδή κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν τους εγωισμούς τους, κάποιοι άλλοι το κόστος αποτυχημένων κεντρικών στρατηγικών τους επιλογών και κάποιοι τρίτοι επιμένουν να είναι «και με τον αστυφύλακα και με τον αγροφύλακα», αγνοώντας ότι η συγκυρία δεν προσφέρεται για τέτοιες πολυτέλειες. Οι κακομαθημένοι της Μεταπολίτευσης κάνουν τα ίδια και τα ίδια. Βάζουν πρώτα τα κόμματά τους και μετά τους πολίτες, την ανάγκη να δοθεί μάχη εναντίον της ανεργίας και της ύφεσης. Ελπίζουμε όλοι αυτοί να καταλάβουν, ότι το συμφέρον της χώρας είναι υπεράνω των προσωπικών τους μικροκομματικών συμφερόντων και στη σύσκεψη της Δευτέρας να βρεθεί μια λύση, που δεν θα βάλει τη χώρα σε μεγαλύτερες περιπέτειες».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας