More

    MastercChef 4: Καβγάδες “με το καλημέρα” στο σπίτι (βίντεο)

    Με το “καλημέρα” ξεκίνησαν οι καυγάδες στο MastercChef 4.  Δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι οι διαγωνιζόμενοι και να τα προβλήματα.  Αντί να χαρούν για το ότι πλέον βρίσκονται και επίσημα στην διαγωνιστική διαδικασία, άρχισαν να δημιουργούνται με το που μπήκαν στο σπίτι και έπρεπε να διαλέγουν τα κρεβάτια τους.

    Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και τα κορίτσια κατέληξαν στο ισόγειο, ενώ τα αγόρια στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Φυσικά, δεν έλειψαν τα σχόλια, αλλά και οι «καυστικές» ατάκες και από τις δυο πλευρές.

    Δείτε το βίντεο:

    Το βιογραφικό του κριτή  Λ. Κουτσόπουλου

    Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γεννήθηκε την ίδια ημερομηνία με την πτώση του τείχους του Βερολίνου… αλλά 7 χρόνια νωρίτερα…!

    Έτσι γράφει στο βιογραφικό του, φανερώνοντας πως είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ και προφίλ, που απέχει από τη συνηθισμένη, επιτηδευμένη σοβαροφάνεια των επιτυχημένων. Γιατί ο Λεωνίδας κατέκτησε την κουζίνα ακολουθώντας τις παρορμήσεις του, όπως γίνεται σε κάθε μεγάλο έρωτα!

    Δεν τελείωσε ποτέ τη σχολή μαγειρικής, στην οποία γράφτηκε μετά το Λύκειο, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να μπει στην κουζίνα του Semiramis και από εκεί, με ένα τολμηρό άλμα, να βρεθεί στο Λονδίνο για να «σπουδάσει» στο πανεπιστήμιο ενός κορυφαίου εστιατορίου, με «δάσκαλο» τον πιο χαρισματικό αλλά και πιο ιδιόρρυθμο σεφ, που θα μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο ενός πρωτάρη μάγειρα : τον Gordon Ramsey.

    Όταν γύρισε στην Ελλάδα ήταν πια ένας έμπειρος και γεμάτος αυτοπεποίθηση σεφ.

    Η συνεργασία του με τον Jerom Seres έδωσε γρήγορα την πρώτη ανταμοιβή: μόλις μέσα σε διάστημα 6 μηνών, οι δυο τους πήραν το πρώτο τους αστέρι Michelin. Η είδηση βρήκε τον Λεωνίδα κάπου μεταξύ ενός φούρνου και ενός χασάπικου, όπου εργαζόταν παράλληλα και αμισθί, σπουδάζοντας στην πράξη τα μυστικά των πρώτων υλών.

    Επόμενος σταθμός ένα θερμό καλοκαίρι στη Σαντορίνη, στο εστιατόριο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ, και μετά ένα ταξίδι στον παγωμένο βορρά: 2776 χιλιόμετρα Αθήνα – Κοπεγχάγη, μόνο για ένα δείπνο, μόνο για μια απάντηση: τι κάνει το Νόμα το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου;  Την παίρνει, οδηγεί 2033 χιλιόμετρα νότια, στο Σαν Σεμπάστιαν στην Ισπανία και δουλεύει στο 3ο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου, το MUGARITZ.

    Επιστρέφοντας και πάλι στην Ελλάδα η θέση του στην κορυφή της γαστρονομίας είναι εδραιωμένη. Ηγείται του ΑΛΕΡΙΑ, βραβεύεται από το Αθηνόραμα, στη ζωή του μπαίνει το MasterChef, όπου αναλαμβάνει Food and Beverage Producer. 6 μήνες ως σεφ στη Γερμανία, και η Ελλάδα τον κερδίζει ξανά.  Θητεύει ως σεφ ή σύμβουλος σε διάφορα μαγαζιά.

    Σήμερα, ο τολμηρός αυτός ταξιδευτής της γεύσης, είναι executive chef στο εστιατόριο Feedel Urban Gastronomy, που ανήκει στον όμιλο Momentum και που πρόσφατα πήρε το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017 από το Αθηνόραμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    Πρόσφατα Άρθρα

    Στο 5μελές Εφετείο ο Μαρτίνης για ξέπλυμα

    Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Μαρτίνης μαζί με την σύζυγο του Γεωργία θα καθίσουν στο σκαμνί του 5μελες εφετείου. Η υπόθεση αφορά «δώρο» ποσού...

    Ολοκληρώθηκε το Συμβούλιο Άμυνας

    Η ξαφνική αλλαγή πορείας του Oruc Reis βρέθηκε στο μικροσκόπιο και των τριών Όπλων, που συμμετείχαν στο Συμβούλιο Άμυνας υπό τον υπουργό. Το ερώτημα...

    Συλλυπητήρια από τον ελληνικό πολιτικό κόσμο για το θάνατο του Ντίνου Χριστιανόπουλου

    Σύσσωμος ο ελληνικός πολιτικός κόσμος απηύθυνε συλληπητήρια για τον θάνατο του Ντίνου Χριστιανόπουλου. «Η Ελλάδα έχασε έναν από τους μεγάλους ποιητές της και η Θεσσαλονίκη...

    Υπ. Υγείας Γερμανίας: Εκφράζει αμφιβολίες για την ποιότητα του ρωσικού εμβολίου

    Το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας εκφράζει αμφιβολίες για «την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια» του ρωσικού εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό, το οποίο...

    Καβάλα: Αγροτικό με σπασμένο χειρόφρενο έσπειρε πανικό (βίντεο)

    Σκηνές τρόμου έζησαν όσοι βρίσκονταν στον πεζόδρομο της Παύλου Μελά, στην Καβάλα, όταν ένα αγροτικό με σπασμένο χειρόφρενο, άρχισε να κινείται χωρίς οδηγό και...