6:46 Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είναι αριστερή – Οι πρόωρες εκλογές θα ήταν μοιραίες για τη χώρα

Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είναι αριστερή – Οι πρόωρες εκλογές θα ήταν μοιραίες για τη χώρα

Κατά των πρόωρων εκλογών τάχθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι νέες εκλογές στη χώρα θα ήταν μοιραίες.

Αναλυτικότερα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Focus, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας οφείλει να αποδείξει ότι θα κάνει το καθήκον του, ενώ πρόσθεσε ότι οι νέες εκλογές θα ήταν όχι μόνο αντιπαραγωγικές, αλλά και μοιραίες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, υποστήριξε ακόμη ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είναι αριστερή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι αριστεροί πολιτικοί επαινούν συχνά τον εαυτό τους για το ότι μάχονται για τους πιο αδύναμους μίας κοινωνίας.

«Αλλά όταν κλείνεις τις τράπεζες και επιτρέπεις να περιμένουν οι πιο αδύναμοι στις ουρές, ο ένας πίσω από τον άλλο, ποιο είναι το αριστερό πρόσημο σε αυτό;» διερωτήθηκε.Αναφορικά με τα σενάρια περί Grexit, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι: «Η συζήτηση για ένα Grexit δεν έχει νόημα. Η ιδιότητα του μέλους στην Ευρώπη είναι μη αναστρέψιμη. Όποιος εισέρχεται στο ευρώ, λαμβάνει την απόφαση αυτή μια για πάντα. Όποιος αυτοβούλως αποχωρεί από το ευρώ, δε θα εισέλθει ποτέ ξανά στο club αυτό».

Ακόμα, σε σχέση με τα νέα μέτρα λιτότητας, ο πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Τέλος, σχολιάζοντας τα πεπραγμένα της εξάμηνης κυβέρνησης, διεμήνυσε ότι «ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε ήδη έξι μήνες στην εξουσία. Αν και υποσχέθηκε στους Έλληνες τον ουρανό με τ’ άστρα οδηγεί από τότε τη χώρα προς τα πίσω».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας