11:37 Κυριακή 14 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Μένει Alpha ο Σρόιτερ!

Μένει Alpha ο Σρόιτερ!

Τουλάχιστον για άλλη μία σεζόν θα παραμείνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ. Το αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Fay’s Time». Προανήγγειλε, όμως, και την ενασχόλησή του με το Διαδίκτυο.

Επαγγελματικά, βέβαια, διότι όπως τόνισε ούτε τα οικονομικά ζητήματά του έχει διευθετήσει, αλλά και όπως υπογράμμισε το Διαδίκτυο, πλέον, παντρεύεται σε όλα τα επίπεδα με την τηλεόραση. Το γεγονός ότι η επέκταση συμβολαίου ήταν μονοετής ξάφνιασε πολλούς στην τηλεοπτική πιάτσα. Ειδικά από τη στιγμή που δεν διευκρινίστηκε σε ποιον ανήκε η απόφαση.

Λέγεται, όμως, ότι εντάσσεται στο πλάνο που έχουν φτιάξει στη United Group για πώληση του 50% που διαθέτει η πολυεθνική στον Alpha. Το σενάριο θέλει το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς να μπαίνει στο πακέτο με τη Nova ως έξτρα μπόνους, για να φτάσει η τιμή πώλησης στα 2 δισ. ευρώ που θέλουν να πιάσουν στον πολυεθνικό όμιλο. Το ποσό έχει βγει με υπολογισμό στα περίπου 270 εκατ. ευρώ, κέρδος που έβγαλαν η συνδρομητική τηλεόραση και η κινητή τηλεφωνία προ φόρων κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Ο Alpha, βέβαια, δεν αφήνει αδιάφορη και την οικογένεια Βαρδινογιάννη, που για κάποιους λόγους παραχώρησε προ τριετίας το 50% του καναλιού. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η επαναγορά δεν μπορεί να θεωρηθεί απρόσμενη εξέλιξη. Κίνηση, βέβαια, δεν έχει γίνει ακόμα και γι’ αυτό, άλλωστε, η United Group έχει βάλει τον Alpha στο πακέτο με τη Nova. Αν, πάντως, ο σταθμός επιστρέψει ολόκληρος στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, θεωρείται δεδομένη η κατάθεση νέας πολυετούς πρότασης στον Σρόιτερ, ο οποίος αποτελούσε και μια αδυναμία της αείμνηστης Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Τσολάκη: Δεν βάζουμε την ενημέρωση στις εκπομπές γιατί τελείωσε η ψυχαγωγία

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Με στεναχώρησαν τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας